Oynayabileceğiniz en yeni ve farklı Point & Click oyunları

Kathy Rain: Director's Cut

Piyasada bir sürü harika Point & Click ve macera oyunu var. Bu kadar çok ikonik klasik varken, yakın zamanda kaçırdığınız veya bu yıl içinde çıkması planlanan birkaç başlığa bakmakta fayda var. 2021'de oynamanız gerektiğini düşündüğümüz veya en azından yeni bir Point & Click ve macera oyunu deneme havasındayken, radarımızda tuttuğunuz birkaç oyunu vurgulayacağız.

 

Backbone

 

Backbone, çeşitli garip işler üstlenerek şehirde dolaştığınız yeni bir noir tarzı dedektif ve macera oyunudur. Ancak, işin kahramanı şehir ve hiyerarşileri etrafında dönen daha karanlık ve rahatsız edici bir gerçeğe götürdüğü yerdir. Bu oyun, oyuncuların keşfetmesi, bulmacaları çözmesi ve farklı karakterlerle konuşması ile anlatı odaklıdır. Klasik bir Point & Click ve macera oyunundan beklediğiniz her şeye modern dokunuşlarla sahiptir. 

 

Slender Threads

 

Slender Threads, 2021'de çıkması planlanan bir başka oyun. Bu oyun, oyuncuları ürkütücü küçük bir Villa Ventana kasabasına rastlayan gezgin bir satıcının rolüne sokuyor. Kahramanımızın, kasabada daha uğursuz bir şey olduğunu çabucak bulmadan önce etrafta dolaştığı yer burası. Şimdi kahramanımız, kasabanın gizemli kökenine cevaplar bulmaya çalışıyor ve keşif yapıyor. Bu sırada, kasaba halkından çeşitli karakterlerle etkileşime girme ve bir dizi zor bulmacayı çözme yoluyla karanlık etkiyi ortaya çıkarmaya da çalışıyor. 

 

Chinatown Detective Agency

 

Chinatown Detective Agency, oyuncuları dünyanın neredeyse yıkık ve kanunsuz olduğu 2032 yılına fırlatıyor. Dünyanın en son kalan yerlerinden biri olan Singapur'da yer alan oyuncular, özel dedektif Amira Darma rolünü üstleniyor. Bu dünyada, PI'ler adalet arayan pek çok kişi için ilk yanıttır ve özel soruşturmalar dünyasına yeni gelen biri olarak, yokuş yukarı çalışmak zorundasınız. Her şey kapsamlı bir araştırma gerektirir. İster bireylerle konuşuyor, ister şehrin farklı bölgelerinde ipuçları arıyor, ister çeşitli ekipmanlarınızı kullanıyor veya bir ipucu bulma umuduyla dünyayı dolaşıyor olsun. Chinatown Detective Agency, bu yaz ayları içerisinde çıktı ve ayrıca Chinatown Detective Agency Day One olarak adlandırılan oynaması ücretsiz bir deneyimi de var.

 

Kathy Rain Director’s Cut

 

Kathy Rain, 2016'da çıkan bir Point & Click ve macera oyunudur. Bu başlıkta oyunculara, yıllar sonra büyükannesini ziyaret etmek için eski memleketine dönen Kathy Rain rolü verildi. Burada büyükbabasının onu akılsız bir karaktere dönüştüren gizemli bir kaza geçirdiğini öğrenir. Bu gizemli olayın temeline inmeyi uman Kathy, çeşitli karakterlerle konuşmak, ipuçlarını aramak, bir dizi bulmacayı çözmek ve ailesi hakkında daha fazla şey öğrenmek için kasabada dolaşırken araştırmasına başlar. Bununla birlikte, bu yılın ilerleyen zamanlarında, hikayeyi genişletecek, daha fazla bulmaca ve hatta keşfedilecek yeni alanlar ortaya çıkaracak bir Director’s Cut versiyonunu da alacağız.

Etiketler: Point & Click
Eylül 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR