The Elder Scrolls V Skyrim oyunundaki en iyi oyuncu evleri

Skyrim

The Elder Scrolls V Skyrim, mağaraları ve zindanlarıyla bilinmesine rağmen, her Dragonborn'un geri çekilip rahatlayabilecekleri bir yeri olmalıdır. The Elder Scrolls V Skyrim oyunundaki hemen hemen bölgede; zanaat yapabileceğiniz, ganimetlerinizi sergileyebileceğiniz ve uzun bir macera gününden sonra kestirebileceğiniz bir yer satın alabileceğiniz bir tür oyuncu evi vardır. Bu liste The Elder Scrolls V Skyrim oyunundaki her büyük oyuncu evini sıralayacak ve modlar hariç hangi evin sizin için daha uygun olacağına karar vermenize yardımcı olacaktır. Vampir kalelerinden bataklık arazilere kadar her maceracı için olmazsa olmaz oyuncu evleri burada.

Arch-Mage's Quarters, College of Winterhold

Elbette burası en ideal yer değil, ancak iç mekana direnmek zor ve burada sadece nefes kesen manzaradan veya College of Winterhold'a kolay bağlantılardan bahsetmiyoruz. College of Winterhold içerisindeki görev serisini tamamladıktan sonra Arch-mage unvanını aldığınızda, bu ortaçağ lüks apartman daireniz, eviniz olacak ve kapalı arboretumun, çeşitli depolama alanlarının, birkaç silahın, zırhın, büyülü kitapların ve diğer değerli eşyaların keyfini çıkarabilirsiniz. Yerleşik bir Arch-Mage için daha uygun. Bir dezavantajı, eşinizin burada kalamamasıdır; ancak bazen herkesin mahremiyete ihtiyacı vardır.

Lakeview Manor

Lakeview Manor, The Elder Scrolls V Skyrim oyunundaki en sakin evdir. Falkreath ormanlarının derinliklerinde bulunan bu arazi parçası, bir avcı cenneti olarak bilinir. Bu mülkte özel bir Arı Çiftliği inşa edebilir ve evi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz; Hearthfire içerisindeki diğer tüm evlerde olduğu gibi. Jarl of Falkreach ile dost olduğunuzda Lakeview Malikanesi'ni 5.000 altın karşılığında satın alabilirsiniz. Lakeview Manor'un konumu, çok huzurlu olduğu için yüksek bir yer kazanmak için yeterlidir. Vahşi doğaya taşınmak isteyen herhangi bir maceracı bu toprak parçasına bayılacak.

Proudspire Manor

Proudspire Malikanesi, görülmesi gereken bir manzaradır ve onu Yalnızlık şehrinde bulabilirsiniz. 25.000 altın maliyetiyle tüm oyundaki en pahalı oyuncu ve tüm mobilyaları satın almak için ekstra 11.000 altın gerekiyor. Proudspire Malikanesi, Solitude'daki görevleri tamamladıktan ve Kraliçe ile arkadaş olduktan sonra satın alabilirsiniz. Proudspire Manor, The Elder Scrolls V Skyrim oyunundaki en zengin maceracılar için uygun bir evdir. Güzel tasarımı ve büyük boyutu nedeniyle Proudspire Malikanesi kesinlikle dikkate değer bir yeri hak ediyor.

Etiketler: Skyrim
Ekim 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR