Dying Light Platinum Edition ile sunulan en ilgi çekici özellikler

Dying Light

Dying Light, adından da anlaşılacağı gibi ölmeyi reddeden bir zombi oyunudur. Aslında, aslında en canlı video oyunu topluluklarından birine ve geliştirici desteğine sahiptir. Sonuç olarak, oyunun şu anki son sürümünü yayımladılar, Dying Light Platinum Edition. Bu yeniden hazırlanan sürüm, muhtemelen uzun süredir beklenen Nintendo Switch sürümüne biraz daha fazla odaklanmıştır. Nintendo Switch konsoluna sahip olanlar, özellikle orijinal oyunu başka platformlarda oynamışlarsa, bu yeni sürümü tam olarak neyin farklı kıldığını merak edebilirler. Dying Light Platinum Edition sürümünün fiyat etiketini bir şekilde haklı çıkaran oldukça fazla ince iyileştirme olduğu ortaya çıktı. Oyunu her yerde oynayabilmenin yanı sıra, Nintendo Switch versiyonunda dikkate alınması gerekenler burada.

Güncellenen görsellikler

Nintendo Switch konsolundaki Dying Light, konsolun kompakt özelliklerine daha iyi uyması için grafiklerini ve görsellerini güncelleştirdi. Nintendo Switch, daha özel konsollar kadar sağlam bir donanıma sahip olmadığından ve kesinlikle bilgisayar gibi sınırsız olmadığından, grafikler aslında geriye doğru adım attı. Dokulara ve gölgelere özellikle daha düşük çözünürlükler verildi ve oyunun kare hızı da sınırlıydı. Dying Light oyununun konsollardaki ilk sürümünde oldukça sorunlu olduğunu belirtmek önemlidir. Geliştiricilerin, Nintendo Switch konsolunda bu oyunu çalıştırmayı başarması bile oldukça büyük bir başarı.

Performans optimizasyonları

Geniş bir açık dünyaya ve ana oyunun dışında birkaç oyun moduna veya hikayesine sahip bir oyun için, Dying Light kesinlikle üst düzey bir oyun gibi kaynakları tüketiyor. Geliştiriciler, Dying Light Platinum Edition versiyonun Nintendo Switch için iyi bir şekilde optimize edildiğinden emin olmak için yola çıktı. Düşük depolama alanı tüketiminin yanı sıra Dying Light da iyi çalışıyor. En azından, konsol sürümünde başlangıçta konsollarda nasıl olduğuna kıyasla daha iyi durumda. Bu yeni sürüm, taşınabilir modda, 720p değerinde oynanabilir. Bu arada, sabit mod için cömert bir 1080p tipinde görüntü sağlar.

Gyro ile nişan alabiliyoruz

Analog çubuklara dayanan konsollar veya elde taşınabilir oyun cihazlarının doğasında bulunan bir sorun, bilgisayarlardaki fare ve klavyeye kıyasla her zaman nişan almanın soluk olmasıdır. Bazen hantal bile hissedilebilir. Dying Light gibi bir oyunda bu felaket olabilir. Neyse ki geliştiriciler, Dying Light Platinum Edition sürümünü Gyro hedefleme veya hareket kontrolleri ile uyumlu hale getirmeyi seçti. Oyuncuların tüm avuç içi konsolu hareket ettirebileceği veya cihazı eğerek retikülü hedefleyebileceği yerdir. Hala fare seviyesinde değil, ama kesinlikle analog çubukla nişan almaktan daha iyi.

Etiketler: Dying Light
Ekim 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR