Dead By Daylight oyununun en tatlı hayatta kalanları

Dead By Daylight

Dead by Daylight kurtulanları kataloğu çeşitli şekillerde sıralanmıştır; en iyi öğretilebilir avantajlar, en iyi tek başına hayatta kalanlar, en iyi hayatta kalan şebeke türleri… liste uzayıp gidiyor. Yine de Dead by Daylight topluluğunun çoğu, kimin en şirin veya en iğrenç karakter olduğunu düşündüklerini tartışacak. Böylece beynimizi bir araya getirdik ve kendi listemizi yaptık. İşte Dead by Daylight'tan kurtulanların tümü, en şirinden en sevimliye doğru sıralandı.

 

Feng Min

 

Feng'in kedi kulakları takmasına izin veren bir kozmetik ürünü var ve o bir espor kraliçesi. Biz oyuncular için, Feng Min'den daha sevimli birisi asla olmayacak.

 

Yun-Jin Lee

 

Yun-Jin ve The Trickster, Dead by Daylight'ın süper sıcak rüya takımıdır. Şirinlik söz konusu olduğunda, Yun-Jin'in kıyafetleri ve tavrı benzersizdir.

 

Dwight Fairfield

 

Dwight'ın gerginliği onu süper sevimli kılıyor ve ayrıca Bond, Kendini Kanıtla ve Lider gibi avantajları da her zaman takım arkadaşlarına baktığı anlamına geliyor. Elf kıyafetini de unutmayalım…

 

Cheryl Mason

 

Cheryl savaşlardan geçmiş gibi görünüyor. Silent Hill diyarından geldiğine göre, öyle olduğunu tahmin ediyoruz. Yine de, yüzündeki sürekli korkmuş ifadeye rağmen, Cheryl gereksiz yere sevimli.

 

Kate Denson

 

Katiller ve Kate'e takıntılı olmanın nesi var Onu talihsiz bir ölüme mahkûm etmek ya da spawndan çıkabilmesi için kendi haline bırakmak olsa da, dikkat edilmesi gereken biri Kate… Ve tabii ki çok tatlı olduğu için. Özellikle Sunshine Queen veya Lady Volksfest kozmetikleriyle donatılmış olarak.

 

Leon Scott Kennedy

 

Resident Evil serisinden Leon, oyununuz sırasında hiçbir şey yapamıyor ve bunu yaparken hala sevimli görünüyor. Efsanevi cildi Chris Redfield da çok sevimli, bu nedenle onu bu listede en üst sıraya yerleştiriyor.

 

Claudette Morel

 

Topluluğun Claudette ile böyle bir aşk-nefret ilişkisi var gibi göründüğü için bu, bölücü olacak. Yine de, Claudette'in Botanik Bilgisi ve Empati gibi iyileştirme yetenekleri özverili bir şekilde kullanıldığında çok sevimli oluyor. Ayrıca, Blendette (Prestige 3 Claudette) mutlak bir kraliçedir.

Etiketler: Dead By Daylight
Ekim 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR