Video oyunlarında görünen en garip Marvel karakterleri

Marvel

Bir marka olarak Marvel, Marvel Sinematik Evreninin çılgın başarısı sayesinde asla düşemeyeceği yüksek bir popülariteye sahip. Film serisi, Avengers'ı dünya çapında tanınan bir süper takıma dönüştürdü ve sonunda Adalet Ligi ile aynı sahneyi paylaştı. Galaksinin Koruyucuları'nın ev isimleri haline gelmesiyle birlikte, belirsiz Marvel karakterlerini ana akım haline getirmeye devam ediyor. Video oyunları dünyası da aynı şeyi yapmaya çalışıyor, bu nedenle platform veya tür ne olursa olsun, daha az bilinen kahramanların ve kötü adamların ortaya çıktığını bilmek önemlidir.

 

Mister Negative

 

Insomniac Games tarafından Marvel's Spider-Man'in piyasaya sürülmesinden yıllar sonra, oyunun büyük kötü adamı olarak Mister Negative'i seçtiklerini görmek hala çılgınca. Hayranlar, neredeyse her lisanslı Spider-Man oyununda olduğu gibi, Green Goblin veya Venom'u devirmekle görevlendirilmedikleri için bunu canlandırıcı buldular. Oyunun anlatımı, F.E.A.S.T. adlı yiyecek barınağı Martin Li (Mister Negative) ve Peter Parker'ın May Teyzesi arasındaki ilişkiyi, en iyi Örümcek Adam hikayelerinin yaptığı gibi akmasını ve birbirine bağlanmasını sağlayacak şekilde dokudu. Henüz üst düzey olmayabilir, ancak insanlar Spider-Man'in uğraşmak zorunda olduğu geniş haydut galerisinden bahsederken Bay Negative'in şu anda tartışmalarda olduğu açık.

 

Lady Hellbender

 

Eidos Montreal'den Guardians of the Galaxy henüz piyasaya sürülmemiş olsa da, oyun için yapılan pazarlama ve geliştirici röportajları, Lady Hellbender'ın ana düşman olacağını doğruladı. Sert bir uzaylı ortamında büyümüş ve bu yüzden korkunç vahşi bir şeye dönüşmüş sert bir savaşçı. Hellbender, canavarlar üzerindeki egemenliğiyle tanınır ve oyunun pazarlama materyalinde Guardians of the Galaxy'nin savaşırken görülebileceği sayısız uzaylı yaratığı açıklayan Monster Queen olarak adlandırılır. Muhtemelen onları kontrol ediyor ve gücünü Starlord'un görevini olması gerekenden çok daha zor hale getirmek için kullanıyor ve bir dereceye kadar bunu hak ediyor.

 

Dum Dum Dugan

 

Dum Dum Dugan, Uluyan Komandoların bir üyesidir ve aralarında grubun en büyük kişiliğine sahiptir. Steve Rogers'ın en güvendiği müttefiklerinden biri ve Marvel Sinematik Evreninde Kaptan Amerika İlk Yenilmez ile boy gösterdi. Hayranlar, 2020'nin sonlarında başlatılan ve yakın zamanda Kara Panter'i içeren War For Wakanda genişlemesinin çıkışını gören Marvel's Avengers, the Games as Service başlığında sevimli askere de rastlayabilirler. Dugan, S.H.I.E.L.D.'nin bir üyesi olarak hizmet vermektedir. ve oyuncu ile etkileşime girebilir.

 

Etiketler: Marvel
Ekim 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR