Video oyunlarında görünen en garip DC Comics karakterleri

DC Comics

Hayranlar hala Batman'in video oyunları dünyasına dönüşünü bekliyor, ancak Gotham Knights ve Suicide Squad Kills The Justice League yolda, heyecanlanacak çok sayıda DC video oyunu var. Süper kahramanlar dünyası, ahlak yelpazesinin tüm bölümlerinden çok sayıda popüler ve tanınmış karakterle doludur, ancak bir şekilde lisanslı video oyunlarına giren çok sayıda daha belirsiz DC karakteri vardır. DC'nin daha az bilinen veya kullanılmış karakterleri özgün ve doğal hissettirecek şekilde tanıtması için iyi bir yoldur. Bir video oyunundaki her Batman ve Süpermen için, insanların adını hiç duymadığı çok sayıda yardımcı ve C-katman kötü adam vardır.

 

Leslie Thompkins

 

Yıllar geçtikçe Leslie Thompkins, yetişmesi için oldukça temel olmasına rağmen, Batman efsanesi dünyasında giderek daha belirsiz hale geldi. Ailesi öldürüldükten sonra Bruce Wayne'i beslemeye yardım etti ve sonunda bu deneyimi diğer yetimlerin suç faaliyetleriyle dolu hayatlardan kaçınmasına yardımcı olmak için kullandı. Zaman geçtikçe Batman'in başlangıç hikayesinde daha az önemli hale geldi ve bu nedenle insanlar Gotham Knight'ın çizgi roman ve genel olarak eğlence alanındaki uzun tarihinin ilk bölümlerinde ne kadar önemli olduğunu asla bilemediler. Batman Arkham City'de ödeme yapanlar, su basmış gibi görünen bir binada, Lunaparkta bulunan Dr. Leslie Thompkins'in Tıbbi Kliniği için bir işaret bulabilirler.

 

Atrocitus

 

Arocitus, Injustice 2 için oyunun sağladığı dövüşçüler listesine geldiğinde cesur bir seçimdi. DC çizgi roman hayranları ve Green Lantern uzmanları Atrocitus'u biliyorlar, ancak genel olarak daha büyük DC fandomu ve oyuncuları, ortaya çıktıktan sonra muhtemelen Google'a gitmek zorunda kaldı. Gücünü öfkeden alan Red Lantern Core'un bir parçası. NetherRealm Studios'taki geliştiriciler, devasa bir uzaylı canavarını, Atrocitus'un evcil hayvanı ve arkadaşı olarak hizmet eden terk edilmiş ve istismara uğramış bir kedi olan Dex-Starr adlı bir Red Lantern arkadaşıyla eşleştirdi.

 

Bronze Tiger

 

Idris Elba'nın James Gunn'ın Suicide Squad kadrosunda yer aldığı haberi çıktığında, onun Bronze Tiger olarak rol alabileceği söylentileri dolaştı. Bu doğru değildi, ancak Bronze Tiger, bir devam filminde ortaya çıkabilecek belirsiz bir DC karakteri olarak kaldı. Kimliğini gizlemek için kaplan maskesi takmayı seven usta bir dövüş sanatçısı. LEGO DC Super-Villains'de oyuncuların kullanabileceği karakterler arasında yer alıyor, ancak muhtemelen pek çok insanın özgürce kullanmayı tercih ettiği biri değil.

 

Etiketler: DC Comics
Ekim 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR