Tekrar ve tekrar oynanabilecek rol yapma oyunları

rol yapma oyunları

RPG'ler harika değil mi? Karakterinizin kişiliğini istediğiniz gibi tasarlama ve tüm çaresiz NPC'ler için yan görevleri tamamlamak için sayısız saat harcama özgürlüğü... İşte tam da bu nedenle RPG'ler harika bir tekrar değeri taşıyor. Örneğin, belki ilk oyunu pasifist olarak yapmak istersiniz çünkü istemeden incitebileceğiniz tüm zavallı ruhlar için üzülürsünüz. Ancak, kendi işine bakan rastgele NPC'yi teknik olarak öldürmediğiniz için ikinci kez bunun önemi yok. Sonuçta, ilk oyun canon, değil mi Bu nedenle, aynı dünyada birçok maceraya atılmak istiyorsanız, bu RPG'ler en büyük tekrar değerini sunar.

 

Nier Automata

 

Nier Automata, tüm hikayeyi görmek için birden fazla oyun oynaması gerektiğinden benzersiz bir oyundur. Üç oyun rotası vardır ve Nier Automata'nın bu rotaları nasıl ayırdığı nedeniyle biraz kafa karıştırıcı olur, ancak hikayenin tamamı için birden çok kez oynamak önemlidir. Ancak sonraki oyunlar, üstesinden gelinmesi gereken bir angarya gibi gelmiyor. Farklı rotalar oyunu önemli ölçüde geliştirir ve bu nedenle teknik olarak yalnızca rota a oynayabilirken, bu trajik karakterlerin tüm hikayesini yaşıyor olmazdınız

 

Jade Empire

 

Bioware, RPG oyunlarını tartışmanın ön saflarına getirmek için büyük adımlar attı, ancak Jade Empire en az bilinen oyunlarından biri. Çin tarihi ve mitolojisinin farklı yönlerini karıştırarak ve bunları son derece iyi yapılmış savaş sisteminde birleştirerek, oyunun bu gizli mücevherini daha fazla insan oynamalı. Diğer Bioware oyunlarına benzer bir tarzda, dallanma yolları, madalyonun diğer yüzünü görmek için bazılarını tekrar oynamanız gereken görevlerden gelir. Eski Çin'de pek fazla oyun bulunmadığından, zamanlarının ötesinde RPG'ler için her yönüyle sağlam bir rakip ve ayırt edici bir deneyim.

 

Final Fantasy 7 

 

Final Fantasy franchise oyundaki en uzun süredir devam eden IP'lerden biridir, bu nedenle bu listeyi oluşturabilecek birkaç giriş var. Ancak, yalnızca bir Final Fantasy 7 var. Dünyayı düşmanınız Sepiroth'tan kurtarmak için diğer heyecan verici bireylerle güçlerinizi birleştirirken paralı asker Cloud Strife'ın kontrolünü ele alan Final Fantasy 7, zamansız bir fantastik macera sunuyor. Sıra tabanlı dövüş, bazı oldukça yoğun savaşlarla bugün hala son derece iyi durumda. Buna ek olarak, oyun, önünüzdeki düşmana saldırmak için genellikle acele etme mekanizması yerine, bir sonraki hamlenizi düşünmenizi sağlar.

 

Etiketler: rol yapma oyunları
Ekim 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR