Tekrar ve tekrar oynanabilecek korku oyunları

korku oyunları

Ürkütücü maceralar, yeniden oynanabilirlikleri ile pek bilinmez, ancak bazıları bu varsayımdan kurtulmak için yeterince büyüktür. Sizi özünden sarsan ama gelecekte tekrarını görmemenizi imkansız kılan korku filmleriyle aynı konsept. Heyecanlar ve korkular, onları yeniden deneyimlemek isteyeceğiniz kadar iyidir. Bu korku ve beklenti karışımı, ikinci geziyi daha da tatlı hale getiriyor.  Dışarıdaki birçok oyun, koleksiyonları ve gizli alanları aramak veya daha zor bir zorlukta bu ürkütücü düşmanlara karşı gücünüzü test etmek için onları tekrar oynamaya teşvik ediyor. Oyunun mekaniğine dair bu yeni anlayışı ve daha fazlasını keşfetme isteğini kullanarak, hangi oyunlar tekrar oynanmaya değer.

 

Dead Space

 

Dead Space serisinin ne kadar çok sevildiği göz önüne alındığında, uzayda daha fazla korku oyununun olmaması ilginç veya daha doğrusu şaşırtıcı. Elbette, Alien Isolation'ınız var ve her zaman geri çekilecek System Shock serisi var, ancak uzayda geçen harika bir korku oyunu olmadı. Bence değişme zamanı geldi ama bu arada, orijinal Dead Space'e dönüş sağlam bir fikir. Nekromorflar hala 2008'deki kadar korkutucu ve onlara (ve diğer korkunç düşmanlara) karşı kullanmanız gereken hayatta kalma korku becerileri, on yıldan fazla bir süre sonra bile inanılmaz derecede iyi durumda. Öyleyse eski platformlarınızın tozunu alın ve bu hayatta kalma korku klasiğine başlayın. 

 

Silent Hill 3

 

Silent Hill serisini bu kadar etkili yapan nedir Bu oyunlar neden oyuncuları bağımlı hale getiriyor Bu soruların pek çok cevabı var, ancak ana nedenlerden biri, zamanının ötesinde olan fantastik hikaye anlatımı. İlk üç Silent Hill oyunundan herhangi biri bu listede olabilir, ancak üçüncü girişi öne çıkaran, Heather Mason'ın karakteri ve bu mekanların sanat tasarımıdır. Oyunun grenli görünümü, dönemin olduğundan daha geride olduğu hissini veriyor. Hatta çoğu Silent Hill oyununun kendini bu şekilde sunduğu zamanın dışında bir yer olarak bile görebilirsiniz. Ve Heather, kontrol edilmesi çok eğlenceli bir baş karakter ve oyun dünyasında topun yemi haline gelmeyen harika bir kadın örneği.

Etiketler: korku oyunları
Ekim 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR