Tales Of Arise oyunundaki en iyi parti üyeleri

Tales Of Arise

Tales of Arise, seri için birçok yönden ileriye doğru atılmış büyük bir adım ve hayranlar en yeni kahraman kadrosunu sevmeye başladı. Daha önce Tales topluluğunun bir parçası olduysanız, ana parti üyelerini sevilebilir kılmanın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz ve serideki hangi karakterlerin en iyi yazılmış veya en iyi kişiliğe sahip olduğunu tartışan düzenli olarak anketler vardır. Tales Of ekibi her zaman karakterlere çok şey katmaya çalıştı ve serinin kahramanlarının sadece boş sayfa karakterleri olmadığından emin olmak için çalıştı. Aşağıda, tüm karakterlerin şu anda nasıl sıralandığı ve onlar hakkında biraz bilgi verilmiştir.

 

Dohalim

 

Dohalim, Viscint'in efendisi olduğu için alışılmadık bir parti üyesidir. Dohalim'in taç yarışmasına ilgisi yok ve acıya dayanamıyor, bu da onu Viscint'i serbest bırakmaya ve vatandaşların eşitliğine izin vermeye yönlendiriyor. Bu onu halk arasında sevilen bir lord yaptı ama sarayındaki diğer bazı Renan'ları çileden çıkardı. İhanete uğradıktan sonra Dohalim, Viscint halkını öldürerek astral enerji toplama planını mahvetti ve Dahnan'ın geri kalanını serbest bırakmak için Alphen'e katıldı. Ne yazık ki, Dohalim genç yaşta ilgilendiği için dünyada biraz kaybolmuş durumda.

 

Rinwell

 

Rinwell neşeli bir kız ve son Dahnan büyücülerinden biridir. Astral Arts'ı kullanabileceğini açıklamaması gerekmesine rağmen, Cyslodia'ya ulaştıktan sonra Alphen ve arkadaşlarını kurtarmak için bunu yapıyor. Uzun zamandır sadece Hootle ile arkadaş olan yalnız bir kız. Renan'lar hakkındaki inançları nedeniyle, ilk başta Shionne'ye karşı biraz soğuk davranıyor ve gerçekten ısınması ve partideki herkesi kucaklaması biraz zaman alıyor. Rinwell, geçmiş inançlarına rağmen inanılmaz derecede naziktir ve Hootle'un başka baykuşları bulmasına yardım etmekten mutluluk duyar.

 

Alphen

 

Alphen oyunun ana kahramanıdır - hafızasını kaybeder ve oyunun ilk saatinde yüzünü gizleyen demir bir maske takar. Oyun devam ederken, Alphen adı da dahil olmak üzere geçmişi hakkında daha fazla hatırlamaya başlar. Alphen, grubuyla oldukça iyi geçinir ve etrafındakileri korumak için güçlü bir iradeye sahiptir. Acı hissetmemesi, fiziksel olarak Shionne'a yaklaşmasını ve güçlü Alevli Kılıcı kullanmasına izin verir. Alphen, ilk başta ona soğuk davransa da, Shionne'ye karşı oldukça zaafı var.

 

Etiketler: Tales Of Arise
Ekim 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR