Video oyunu dünyalarının adeta bir kum havuzuna döndüğü bağımsız yapıtlar

sandox oyunlar

Güçlü bir takipçi kitlesi kazanmış bir sürü harika sandbox oyunu var. Bu oyunlarla, oyunculara istediklerini yapma konusunda özgürlük ve farklı görevleri yerine getirme gücü tanınırken, yaratıcı olma yeteneği de verilir. Sandbox oyunlarının hayranıysanız ve bu yıl eğlenmek için biraz farklı bir şey arıyorsanız, o zaman sizi doğru adrese geldiniz. Bu listede, 2021 içinde alabileceğiniz en iyi sandbox oyunlarından bazılarını vurgulayacağız. 

 

 

My Time At Sandrock

 

My Time At Portia'dan keyif aldıysanız, aynı geliştirme ekibinden, Pathea Games'in incelemeye değer başka bir oyunu daha var. My Time At Sandrock, My Time At Portia gibi ama yeni bir konuma sahip başka bir oyun. Burada oyuncular, kaynakları toplamak, keşfetmek ve elbette ortaya çıkan farklı düşman düşmanlarla savaşmak anlamına gelen kıyametten yeni bir alan inşa ediyorlar.

 

Geliştiriciler, bu sefer oyuna daha fazla anlatı ve oyuncuların üstlenebileceği çok sayıda yan görev gibi birkaç geliştirme daha ekliyor. Bu listedeki diğer oyunlara benzer şekilde, My Time At Sandrock'un bu yıl bir noktada piyasaya çıktığında erken erişimli bir video oyunu deneyimi olacağını da göreceksiniz.

 

Let’s Build A Zoo

 

Planet Zoo oldukça popüler bir oyundu ama şimdi Let's Build A Zoo ile çalışmakta olan başka bir hayvanat bahçesi kurucumuz var. Bu oyun tam olarak beklediğiniz gibi ama daha retro bir görsel tarzda. Burada oyuncular, hayvanat bahçenizi popüler yapmak için farklı hayvanlar ve dekorlarla derme çatma bir hayvanat bahçesi kuruyorlar. Bununla birlikte, oyuncular ayrıca 300.000'den fazla farklı hayvan türüyle DNA birleştirmede ellerini deneyebilirler.

 

Bir hayvanat bahçesi ve farklı derme çatma hayvanlar inşa etmenin dışında, hayvanları mutlu ve sağlıklı tutmak için çalışan kiralamanız gerekecek. Bu oyunun Planet Zoo'nun beğenilerine kıyasla biraz daha sevimli olduğunu göreceksiniz, ancak bu yılın bir noktasında umut verici bir şekilde başladığında kontrol etmeye değer bir oyun.

 

Breakwaters

 

Breakwaters, erken erişim için hazırlanan başka bir oyun ve bu oyunda devlerle çevrili bir adaya yerleştirileceksiniz. Suyu farklı şekillerde manipüle etmek için farklı yeteneklere sahip olacağınız için su üzerinde büyük bir oyun var. Bu arada, oyun tamamen hayatta kalma ve işçilik ile ilgili. Sadece bölgeyi ele geçiren düşman devlere karşı savaşmakla kalmıyor, aynı zamanda binalar inşa edecek, çiftlik yapacak, dalgalı sularda yelken açacak ve farklı prosedürel adaları ve biyomları temizleyeceksiniz. Çalışmalarda planlanmış bir çevrimiçi işbirlikçi oyun modu olduğunu da biliyoruz.

 

Going Medieval

 

Bu listede oldukça yaygın bir tema var ve çoğu oyun erken erişimde. O gruba ekleyebileceğimiz bir diğer oyun ise Going Medieval. Bu başlık, dünyanın çoğunun veba tarafından öldürüldüğü 14. yüzyılın sonunda gerçekleşir. Bu oyunda, krallıklarını sıfırdan kurarken bir lider rolünü üstleniyoruz. Yaban hayatı ve düşman haydutlarla da uğraşmanız gerekecek, bu nedenle sağlam duvarlara ve yerleştirilmiş savunma önlemlerine sahip olmak çok önemli olacak.

 

Binanın, işçiliğin ve araştırmanın dışında, hayatta kalanları alabileceksiniz. Kimi alacağınız ve krallığı nasıl yöneteceğiniz sizin kontrolünüz altında. Oyuncular bu oyunun piyasaya yeni çıktığını görecek ve gelecekteki güncellemelerle bu oyun için önceden planlanmış bir ton içerik olduğunu göreceksiniz. Geliştiricilerin daha fazla hava durumu efekti eklemek, görselleri geliştirmek, karavanlar eklemek, vahşi yaşamı evcilleştirme yeteneği ve daha fazla sosyal etkileşim istediğini göreceksiniz.

 

Etiketler: sandox oyunlar
Eylül 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR