Riftbreaker, 14 Ekim'de PS5'e geliyor

Riftbreaker

Riftbreaker 14 Ekim'de PlayStation 5'te çıkıyor. Geliştirici ekip, en son oyunlarını yeni nesil donanımda hayata geçirmenin inanılmaz bir zevk olduğunu belirtiyor ve önümüzdeki ay oyunun tüm sırlarını keşfederken oyuncuların çok eğleneceğini umuyor! Riftbreaker, hayatta kalma, keşif ve aksiyon-RPG unsurları içeren bir temel oluşturma strateji oyunudur. Kaptan Ashley S. Nowak olarak göreviniz tek yönlü bir portaldan Samanyolu Galaksisi'nin uzak noktalarındaki uzak bir gezegen olan Galatea 37'ye atlamak. Bir kez orada olduğunuzda, gezegeni daha fazla kolonizasyon için tek başına hazırlamanız gerekir.

 

PS5'in gücü sayesinde geliştirici ekip, vizyonunu tam olarak gerçekleştirebildi ve sizi The Riftbreaker dünyasına daha da fazla kaptıracak benzersiz özelliklerle onu genişletebildi. DualSense denetleyicisi, oynatıcıyla iletişim kurmamız için bize tamamen yeni yollar sağladı. Örneğin, Uyarlanabilir Tetikler, oyuncunun mühimmatı bittiğinde onlara anında geri bildirim vererek itmek zorlaşır. Tetikleyiciler ayrıca, silah güçlü, yüklü bir atış yapmaya her hazır olduğunda titreşmeye başlar ve savaş sırasında oyuncunun etkinliğini artırır.

 

DualSense'in haptikleri sayesinde oyuncular Galatea 37 dünyasıyla somut bir bağlantı hissedebilirler. Oyuncular geniş ormanı keşfederken, kontrolöre çarpan yağmur damlalarının yanı sıra ayaklarının altındaki farklı arazi türlerini hissedecekler. Denetleyicinin hissi biyomlar arasında değişir - çöl kumullarındaki değişen kumları, volkanik bölgedeki kayaların molozlarını ve diğerlerini hissedeceksiniz. Ancak haptikler doğayla sınırlı değildir. Geoscanner veya Geiger Sayacı gibi teknik aygıtları kullanırken, DualSense denetleyicisi bu sensörlerden gelen okumaların gücüyle orantılı olarak titreyecektir.

 

PlayStation 5'teki The Riftbreaker bundan çok daha fazlasını sunuyor. 2018'de bu proje üzerinde çalışmaya başladığı zaman ekip, oyunculara gerçekten yeni nesil bir deneyim sunmak istediğimizi zaten biliyordu. Özel oyun motoru olan The Schmetterling 2.0'ı, yeni nesil donanımdan tam olarak yararlanmayı sağlayan en son özellikler ve teknolojilerle geliştirdi.

 

Her şeyden önce, The Riftbreaker'ı PS5'te ışın izlemeli gölgelerle oynayabileceksiniz. RT gölgelerinin kullanımı sayesinde, oyundaki her sahnenin her karede tamamen doğru olan güzel, dinamik yumuşak gölgelere sahip olmasını sağlayabilir ekip. Bu teknoloji aynı zamanda, örneğin oyuncunun başının üzerinde uçan bir kuyruklu yıldız veya çevresini her bir çim yaprağının oluşturduğu hassas gölgelerle aydınlatan yanan bir ateş golemi gibi ek gölge oluşturma ışıklarının eklenmesine olanak tanır.

 

Etiketler: Riftbreaker
Eylül 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR