Red Dead Redemption 2 oyununda karşınıza çıkabilecek olan en güzel detaylar

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2'nin ilk çıkışından bu yana üç yıl geçti ve hala bu geniş kapsamlı vahşi batı açık dünya nişancı oyununu düşünüyoruz. Geliştirici Rockstar Games, ayrıntı bölümünde yukarıda ve öteye gitti, oyunu olabildiğince doğru hale getirdi - bunu silahların yavaşlığından, gazetelerdeki yazılara kadar her yerde görebilirsiniz. O kadar çok inanılmaz detay var ki, oyuncuların birden fazla oyundan sonra bile çoğunu kaçırması muhtemel. İşte bu yüzden de karşınıza Red Dead Redemption 2 oyununda karşınıza çıkabilecek olan en güzel detaylar yazımız ile çıkıyoruz.

 

Her sürüş sahnesi için iki ses parçası vardır. Yakınlarda kalırsanız karakterler daha alçak sesle konuşur ve uzaktaysanız bağırır. Tartışmayı bölen bir şey olursa, her zaman yorum yaparlar ve kaldıkları yerden devam ederler. Bunu hepimiz biliyoruz, ancak sürüşte hayvanları vurursanız, arkadaşınız genellikle yorum yapar. İyi bir atış yaparsan sana iltifat ederler. Görevlerden önce Dutch ile yarışırken, onu tekmelemeye çalışırsanız yorum yapacak! Arthur'la alay edecek ve kazanmak için gerçekten hile yapması gerekip gerekmediğini soracak. Dutch'ı tekmelemek kimin aklına gelir ki?

 

Herhangi bir salonda, müşterilerin yemeklerini gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Yedikleri yiyecekler yavaş yavaş azalacak. Bazen yuvarlanan tek bir bezelyeyi bile avlarlar. Ana Saint Denis salonunda, köşede sürekli içki diye bağıran sinir bozucu bir bayan var. Arthur Morgan elinde bir içki ve yeni bir saç kesimi ile ona yaklaşırsa, onunla gerçekten etkileşime geçebilirsiniz! Hikayede ilerledikçe birden fazla etkileşim var - ama yine de size günün saatini vermiyor. Belediye Başkanının Partisinde misafir olarak tekrar görünür ve onunla orada da etkileşime geçebilirsiniz. Hatta küçük bir etkileşim için hikayenin ilerleyen bölümlerinde John Marston olarak geri dönebilirsiniz. Döndüğünde çok daha yaşlı görünüyor.

 

Arthur, Ödül Avcıları tarafından avlanıyorsa, atını çağırırken alçak sesle konuşacaktır. Siz binerken çok fazla gürültü yapıyorsa, atına sessiz olmasını bile söyleyecektir. Arthur'un havaya bağlı olarak farklı kıyafetler giymesi gerektiğini hepimiz biliyoruz, ancak bu, yalnızca boşta kalan animasyonunu değil, fiziksel görünümünü de değiştiriyor. Kuzey soğuğunda Arthur'un yüzü solgun ve maviye döner. Sıcak güneyde, Arthur'un yüzü kızarır ve gözle görülür şekilde terler. 

 

Etiketler: Red Dead Redemption 2
Eylül 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR