Oyunlardaki en iyi rol model karakterler

Kassandra - Assassin’s Creed Odyssey

Yaşamlarımız boyunca, ilham almak için doğal olarak aradığımız insanları belirledik. Ebeveynlerimiz, okul öğretmenlerimiz, sporcularımız, arkadaşlarımız olabilir - kelimenin tam anlamıyla herkes sizin için bir rol model olabilir. Sonuçta, her şey size ve söz konusu kişinin hayatınızı etkilemek için ne yaptığına bağlıdır. Birinin rol model olma olasılığı, onların hayali olmasıyla da bitmiyor. İnsanlar televizyonda veya filmlerde gördükleri aktörlere ve aktrislere hayran olmaya başladılar ve aynı şey video oyunlarındaki sanal karakterler için de söylenebilir.

 

Özünde, video oyunları gerçeklikten kaçmamız için kanallardır. Bize asla hayal bile edemeyeceğimiz güzel, şaşırtıcı harikalar gösteriyorlar ve bizi gerçekten dokunabilecek karakterlerle tanıştırıyorlar. Bu karakterlerden bazıları asıl amaçlarının ötesinde büyür ve kendilerinden daha büyük bir şeye dönüşür. Bu kahraman bireyler, mükemmel olmasalar da, özverili davranışlar sergilerler ve başkalarına basitçe iyi insanlar olmaları için ilham verirler. Ailenize ve arkadaşlarınıza sahip çıkmanızı, yolsuzluk ve kötülüğe karşı savaşmanızı rica eder ve her zaman bir umut ışığı olmayı amaçlarlar. Bunlar video oyunlarında bulunan en iyi rol modellerdir.

 

Kassandra - Assassin’s Creed Odyssey

 

Assassin's Creed, PlayStation 3 ve Xbox 360 günlerinden beri video oyunlarında baskın bir seri olmuştur. Seri büyüleyici, çünkü çevrenizdeki insanlara ölümcül bir suikastçı olduğunuzu bilmeden Rönesans İtalya'sından Eski Mısır'a geçmiş atalarınızın anılarını yeniden yaşayacaksınız. Seri, Yunanistan'a taşındığında ve Kassandra'nın dehasını tanıttığında, dizinin en iyi kahramanıyla tanışmış olabiliriz.

 

Parçalanmış ailesi yüzünden kalbi kırılan ve öldüğünü düşündüğü erkek kardeşinin lanetli Tarikat'ın lideri olduğu bilgisi ile sersemleyen Kassandra, tamamen kapanma ve pes etme hakkına sahipti. Bunun yerine, bu zorlukları, etrafındaki ulusları özgürleştirmeye motive etmek için kullandı ve Tarikatı yok etmeye çalıştı. Yolculuğu ayrıca, neden olduğu dehşete rağmen sonunda kardeşinin hayatını kurtarabileceği için affetme eylemini de vurgular.

 

Sizde bu yapımı deneyimlemek isterseniz buradan oyunu satın alabilirsiniz. 

 

Joel Miller - The Last Of Us

 

Kıyamet sırasında ne yapardınız Hayatta kalmak için pes mi edeceksin yoksa savaşmaya devam mı edeceksin Bu sorular ve daha fazlası, Naughty Dog ekibinin The Last of Us oyununda Joel Miller tarafından soruldu ve yanıtlandı. Bir salgın insanları enfekte yaratıklara dönüştürmeye başladığında, Joel'in kızı Sarah ilk kaçışları sırasında vurularak öldürülür. 20 yıl sonra bir tedarik çalışması sırasında Joel, genç bir kız Ellie'ye muhtemelen bir tedavi geliştirmek için direniş grubuna eşlik etmekle görevlendirilir.  Joel, doktorların tedavi için Ellie'yi öldürmeyi planladığını öğrendiğinde, onun hayatını kurtarır ama bu süreçte doktorları öldürür. 

 

Joel'in eylemleri, özellikle kendi kızının ölümüyle ilgili kişisel geçmişi göz önüne alındığında, bencil olarak görülebilir, ancak masum bir genç kızın bir deney için kullanılmasına izin veremezdi. Hayatımız boyunca zor seçimlerle karşı karşıyayız ve Joel, Ellie'yi kurtarmanın insanlığın bir bütün olarak mahvolduğu anlamına gelebileceğini bilse de, pişmanlık duymadan devam ediyor. Geçmişi değiştiremezsiniz; sadece geçmişin daha iyi bir gelecek yaratmanıza yardımcı olabileceğini umabilirsiniz.

 

Etiketler: Rol Model Karakterler
Eylül 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR