Oyunlarda aklınızı başınızdan alacak en çılgın anlar

Devil May Cry 5

Oyunlarda, ortamın tüm gerçekliğini bozan ve şimdiye kadar gördüğümüz en tuhaf şeylerden bazılarıyla yüzümüze çarpan anlar vardır. Tüm mantık çöktüğünde ve tamamen beklenmedik bir şeyle şok olduğumuzda, bir WTF anıyla baş başa kalırız. Bu anlar olay örgüsünden büyük ölçüde tamamen ayrıdır. Büyük ifşalar veya hikaye bükülmeleri değiller. Listemizin amaçları doğrultusunda, bu hikayelerdeki en iyi şok edici anlarla veya hatta şaşırtıcı olan şeylerle ilgili değil. İşte oyunlarda aklınızı başınızdan alacak en çılgın anlar!

 

Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2, tüm tuhaflıkları çevreye bırakıyor. RDR2'nin derin simülasyonunun uçsuz bucaksız vahşi batı vahşi doğasını araştırın ve zaman yolcuları, kaçan robotlar, UFO'lar ve yamyam mutantlar bulacaksınız. Hepsi tuhaf, ama en sevdiğimiz akıllara durgunluk veren karşılaşmamız büyük Saint Denis şehrine özgü. Dikkat edin ve hareketli Saint Denis kentinin her yerini keşfederseniz, beş tuhaf yazı bulabilirsiniz. Hepsini günlüğünüzde işaretledikten sonra, seri katil suçluyu karanlık işlerinin ortasında geceleri ıssız bir arka sokakta bulmanız mümkün.

 

Ve bu gerçek bir vampir! Mesela, bu sadece bir UFO'ya veya ölü bir robota bir bakış değil. Bu tam teşekküllü bir vampir NPC'si - sizi ısırmaya çalışan canlı bir Nosferatu gibi. Neyse ki bu şeyi öldürmek için tahta kazığa ihtiyacınız yok. Birkaç mermi de işe yarıyor.

 

Devil May Cry 4

 

Devil May Cry 4'ün bu garip Impromptu Opera sahnesinde neler olup bittiğini açıklamak mümkün mü? Bu, çılgın aksiyon oyunundaki dördüncü oyun, yeni kahraman Nero'yu tanıtıyor, ancak oyunun yaklaşık yarısında Dante'nin kontrolünü ele alıyorsunuz. Dante, tüm doğaüstü maskaralıkları hiç ciddiye almıyor ve Dante, Opera Binası'nda kötü bilim adamı Agnus'la karşılaştığında oyun, dördüncü duvarı yıkıyor.

 

Standart bir konuşma sahnesi yerine, iki karakter kendilerini sahnedeymiş gibi yoğun stilize lirik diyaloglarla ifade ediyor. Bir oyun gibi, müzik kreşendoları ve spot ışıkları, savaşa hazırlanırken her karaktere odaklanıyor - ve bu çok saçma. Bu oyunda bunun gibi başka bir şey yok. Dünya neden birdenbire sahnelenen bir opera performansına dönüşüyor? Sanki Capcom tüm kuralları atıyor ve kendilerini güldürüyor. İşe de yarıyor.

 

Etiketler: Devil May Cry 4, Red Dead Redemption 2
Eylül 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR