Nintendo Switch için en iyi resmi aksesuarlar

Nintendo Switch

Nintendo Switch, 2017'den beri piyasada ve o zamandan beri hayranlar tarafından çok beğenildi. Bazı inanılmaz sandbox RPG'leri de dahil olmak üzere bir dizi harika oyun zaten var. Ancak, uzun süreli sahipler ve ilk kez alıcılar için Switch'i ihtiyaçlarına göre uyarlamak çok önemli olabilir. İster pantolon cebine takılmış bir Switch ile uzun bir geziye çıkıyor olun, ister arkanıza yaslanıp birkaç arkadaşınızla Mario Kart oynuyor olun, Nintendo Switch oyun deneyimini bu kadar eğlenceli hale getirmek için birçok resmi aksesuar mevcuttur. olabildiğince. Ancak mükemmel aksesuarı bulmak ve satın almak zor olabilir.

 

Nintendo Switch GameCube Controller

 

Nintendo Switch'teki en büyük oyunlardan biri Super Smash Bros. Ultimate. Sadece tüm zamanların en büyük dövüş oyunu kadrolarından birine sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda arkadaşlarla çok eğlenceli. Birçok oyuncu, GameCube Controller ile oynayarak deneyimin daha da geliştirileceğine yemin eder. Neyse ki, bu bir seçenek. Nintendo Switch GameCube Controller Super Smash Bros. Edition, GameCube'de klasik Super Smash Bros. Melee'de büyüyenler için mükemmel. Ancak, kontrolörle ilgilenenler için, bunları kullanmak için ek bir aksesuara ihtiyaç vardır. Nintendo GameCube Denetleyici adaptörü, potansiyel oyuncuların bu GameCube denetleyicisini Nintendo Switch'lerinde kullanmalarına izin verecektir.

 

Nintendo Switch Adjustable Charging Stand

 

Nintendo Switch, masa üstü modunda oynandığında gerçekten harika bir konsol olabilir. Ne yazık ki, bu modda her oynandığında şarj edilemez. Bu nedenle, arkadaşları ve aileleri ile bu şekilde oynamayı tercih eden oyuncular için oyun seansları genellikle kısa kesilecektir. Neyse ki, Nintendo Switch Ayarlanabilir Şarj Standı, oyuncuların konsollarını oynarken sadece şarj etmelerine izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda Switch'in kendisinde bulunan temel olandan çok daha iyi bir stand. Gerçekten harika bir aksesuar ve masa üstü modunda oynamayı tercih edenler için tamamen gerekli.

 

Joy-Con Wheel Pair

 

Nintendo Wii'de Mario Kart oynamak inanılmaz bir deneyimdi. Ama şimdi mükemmel Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch'te hazır olduğundan, geri dönmek zor olabilir. Ne yazık ki, Wii versiyonunun bazı oyuncuları için daha küçük Joy-Cons, en iyi hareket kontrollü kart yarışı deneyimini sunmayabilir. Neyse ki Nintendo, bir süre önce piyasaya sürülen Nintendo Wii Wheel'den çok farklı olmayan oyunculara Joy-Con Wheels sunuyor. Bunlardan bir çift almak, Nintendo Switch'teki bazı oyuncular için Mario Kart deneyimini büyük ölçüde artıracaktır. Joy-Con Wheel, Nintendo Wii Wheel hayranı olanlar için gerçekten paha biçilemez.

 

Start Oyun 'da satılan Nintendo Switch aksesuarlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Etiketler: Nintendo Switch
Ekim 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR