NBA 2K22 Yeni başlayanların bilmesi gereken temel bilgiler

NBA 2K22

Sevilen 2K basketbol serisinin bir sonraki baskısının resmi olarak çıkışını gerçekleştirdiğini biliyoruz ve topluluk, oyunu denemeye başladı bile. Bu yıl bekleyiş tamamen farklı oldu çünkü oyun, hem hücumu hem de savunmayı yepyeni bir çile haline getiren tamamen yenilenmiş bir oynanış sunacağından, becerilerimizi geliştirmek için bir demo versiyonu alamadık.

 

En çok beklenen özelliklerden biri yeni bir franchise macerası yaratmak olacak, öyle görünüyor ki NBA 2K22, MyNBA oyun modu ile bunu sunacak. 2K'nın tüm oyun deneyimi boyunca sürdürmeyi taahhüt ettiği ana özelliklerden biri, grind saatleri biriktiğinde monotonluğa düşmekten kaçınmaktır. Bu, franchise modu gibi bir oyun modunu oynadığımızda özellikle açıktır, çünkü değişkenler tıpkı bir NBA serisinde olduğu gibi çok sınırlıdır, çünkü 82 oyunluk tam bir sezon boyunca tekrarlanabilir bir sürece sahip olacaklardır.

 

Sıkıcılıktan kaçınmanın küçük bir yolu, kendi franchise'ınızı yaratmaktır, çünkü 2K da bunu düşündü ve hepsi eksiksiz logolar, üniformalar ve arenalarla geldiği için deneyimi kolaylaştıracak önceden oluşturulmuş üç özel ekip ekledi. NBA 2K22'nin yaratmaya çalıştığı modernist ortamın bir parçası olarak, artık NBA Genel Müdürünün her hafta nasıl planlayıp uygulayacağına benzeyen, her zamankinden daha fazla oynanabilir özelliğin keyfini çıkaracağız.

 

Değiştirilebilir bir koçluk ekibi, yaklaşmakta olan oyunu hazırlayan ve her bir rakibi tasarlayan, artık Larry O'Brien kupasını kazanmak için franchise'ınızı almaya çalışırken rollerinizin bir parçası olacak. Bir sonraki oyuna uyum sağlamak için size en iyi fırsatı vermek için bilmeniz gereken her şeyi özetleyen günlük tek seferlik bir özet alacaksınız.

 

Takım Yeterlilik derecesi ile takımınızın koçluk sisteminize ne kadar iyi adapte olduğunu görebileceksiniz, ayrıca antrenman ve oyun zamanını uygun gördüğünüz şekilde dağıtmanızı sağlayacak takım zindeliği ve yorgunluğunu görebileceksiniz. Bu sekmede kontrol edebileceğiniz bir diğer şey de, bir sonraki rakibinizin eğilimleri, güçlü ve zayıf yönleri hakkında bilgi sunacak ve her oyunun stratejisini denemeye ve kazanmaya yönelik hazırlamanızda size avantaj sağlayacak olan keşif raporudur.

 

Daha önce de belirttiğimiz gibi, yeni oyun planlamasının bir parçası, ister takım eğitimi ile ilgili olsun, ister belirli bir oyuncunun becerisinde mükemmele ulaşmak isteyip istemediğiniz iş yükünü yönetmek olacaktır. Takımın yorgunluğunu ve oyun kondisyonunu doğrudan etkileyeceğinden, daha yavaş, daha ağır hareketlere neden olacağından, takımınızın antrenman programını tahsis eden bir denge bulduğunuzdan emin olmalısınız.

 

Ekibinizin belirli bir üyesiyle çalışmak istiyorsanız, beceri setinin belirli bir özelliğini keskinleştirmeyi seçebilir ve gelişiminin vizyonunuzla uyumlu olduğundan emin olabilirsiniz. Ayrıca belirli bir oyuncunun yorgunluğunu, yaralanma riskini ve yük yönetimini de görüntüleyebilirsiniz. Bu bölümün ana yapısı sistemde gezinirken bir sezgi seviyesini korumak için tutulmuş olsa da, artık sezon boyunca birlikte çalışacağınız personel üzerinde yeni bir kontrole sahip olacaksınız.

 

Fark edeceğiniz ilk şey, artık her biri kendi patronu ve diğer çalışanları olan dört ana departmanınız olacağından, ekipte mevcut pozisyon ve roller konusunda her zamankinden daha fazla derinlik olduğudur

 

Ön Büro (Vali, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, CFO)

 

Koçluk (Baş Antrenör, Şut Doktoru, Bigman Antrenörü, Savunma Sonrası Antrenörü, Çevre Savunma Antrenörü, Guard Guru, Wing Whisperer)

 

İzcilik (Baş İzci, 4 Yerli İzci, 2 Yabancı İzci)

 

Spor Hekimliği (Takım Doktoru, Kuvvet Antrenörü, Dayanıklılık Antrenörü, Spor Psikolojisi, Spor Bilimi, Fizik, Uyku Doktoru)

 

Etiketler: NBA 2K22
Eylül 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR