NBA 2K22 MyPlayer ve MyCareer için En İyi Yapılar

NBA 2K22

NBA 2K22'deki MyPlayer ve MyCareer için en iyi yapılar nelerdir NBA 2K22 deneyiminin büyük bir kısmı, daha sonra MyCareer modunda ve The City ile the Neighborhood'da kullanacağınız kendi NBA oyuncunuzu yaratma etrafında döner. MyPlayer'ınızı oluşturmadan önce, oyunla ne tür bir deneyim yaşamak istediğinizi düşünmelisiniz rolünüz oyun kurma, savunma veya üç sayılık puanlamaya mı odaklanacak Elbette, MyCareer'ınızın başındayken karar vermek zor olabilir, bu nedenle bu NBA 2K22 kılavuzunda, NBA 2K22'deki MyPlayer ve MyCareer için en iyi yapıları önereceğiz.

 

MyPlayer ve MyCareer için en iyi yapılara girmeden önce, 2K Sports oyununun çok yönlülüğü nedeniyle bu sayfada kesin yapılar yerine öneriler bulacağınızı belirtmekte fayda var. Tüm seçenekler, MyPlayer'ınızı önemli alanlarda güçlendiren ve ayrıca oynamak istediğiniz pozisyonun özelliklerini en üst düzeye çıkaran Onur Listesi rozetleri kazanmanıza olanak tanır. Ancak oluşturmak istediğiniz yapının türüne bağlı olarak, denemenizi ve sizin için en uygun olanı bulmanızı şiddetle öneririz.

 

NBA 2K22'de yeni nesil için en iyi Power Forward yapısı, makul hız, iyi atış ve yıkıcı savunma ile mükemmel bir çok yönlüdür. Bu yapı maksimum 99 GEN reytingine ulaşabilir ve en fazla 92 Rozet ile güçlendirilebilir 18 Bitirici Rozeti, 20 Şut Rozeti, 20 Oyun Kurma Rozeti ve 34 Savunma  Ribaund Rozeti.

 

Height 6'8
Weight 210lbs
Wingspan 7'6

 

Finishing

 

Close Shot 46
Driving Layup 70
Driving Dunk 86
Standing Dunk 85


Shooting

 

Mid-Range Shot 75
Three-Point Shot 78
Free Throw 67


Playmaking

 

Pass Accuracy 85
Ball Handle 75
Speed with Ball 66


Defense  Rebounding

 

Interior Defense 72
Perimeter Defense 86
Steal 82
Block 89
Offensive Rebound 86
Defensive Rebound 93


Physicals

 

Speed 77
Acceleration 75
Strength 48
Vertical 75
Stamina 90

 

Primary Takeover Boxout Wall
Secondary Takeover Stuff Blocks

 

Finishing Badges

 

Lob City Finisher Bronze
Slithery Finisher Gold
Fast Twitch Gold
Limitless Takeoff Gold
Posterizer Silver


Shooting Badges

 

Blinders Silver
Corner Specialist Gold
Limitless Spot-Up Silver
Catch & Shoot Silver
Deadeye Bronze
Volume Shooter Silver
Hot Zone Hunter Silver


Playmaking Badges

 

Bullet Passer Gold
Quick First Step Silver
Glue Hands Silver
Break Starter Hall of Fame
Downhill Gold


Defense  Rebounding Badges

 

Intimidator Gold
Tireless Defender Gold
Chase Down Artist Bronze
Menace Silver
Rebound Chaser Gold
Worm Bronze
Box Gold
Clamps Gold
Interceptor Gold
Pogo Stick Bronze
Rim Protector Gold

 

Power Forward, fiziksel nitelikler açısından Merkeze benzer, ancak genellikle daha hızlı olacak ve daha iyi oyun kurma becerilerine ve şut yeteneğine sahip olacaktır. Bu oyuncu genellikle sahanın her iki tarafında da oldukça çok yönlüdür, takımın ihtiyaçlarına bağlı olarak hem boya içinde hem de çevresi etrafında hareket eder.

 

Merkez, tipik olarak takımdaki en uzun oyuncudur ve hem hücumda hem de savunmada sepetin altında çalışır. Bu oyuncunun gücü ve boyu, hücum ribaundlarından ve diğer oyuncuları oyuna getirmekten onları sorumlu kılıyor. Defansif olarak, ribaund toplamak ve hatta şutları bloklamakla da görevliler.

 

Küçük Forvet genellikle Power Forward'dan daha kısadır ve her şeyin krikosu olarak çalışır. Bu oyuncu tipik olarak mükemmel top kullanma becerilerine ve pas aralığına sahip olacak, ancak aynı zamanda takımdaki en iyi şutörler arasında olacak.

 

Etiketler: NBA 2K22
Eylül 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR