NBA 2K22 En İyi Genç Yıldız Rehberi

NBA 2K22

NBA 2K serisi için yeni ve mevcut yıldızları iyileştirilmiş istatistikler ve derecelendirmelerle içeren NBA 2K22 adıyla yeni bir oyun çıktı. Bu rehber yazısında ise size NBA 2K22 için en iyi genç yıldızları göstereceğiz. MyGM ve MyLeague isimli oyun modları içerisinde seçebileceğiniz çok sayıda genç yıldız var. Ayrıca, Müzayede Evi'nden satın almak istediğiniz oyuncuları da oyunun ilerleyen bölümlerinde de kontrol edebilirsiniz! Onlardan önce, MyGM ve MyLeague içinsatın almayı düşünmeniz gereken en iyi beş genç yıldızı tartışacağız. Aşağıda, NBA 2K22'nin ilk çıkışlarından bu yana basketbol oyununu kesinlikle sallayan en iyi beş genç yıldız var

 

Luka Doncic

 

İstatistikler

 

GEN 94
3PT 84
DNK 70

 

Hiç şüphe yok ki Luka Doncic, üç sezonunda Dallas Mavericks için olağanüstüydü. Son üç sezondaki kariyerinde maç başına ortalama 21 sayı ile toplamda 94 puan aldı. Şu anda NBA 2K22'de en yüksek reyting alan sekizinci oyuncu ve bu da onu MyGM veya MyLeague takımlarınız için ilk tercihiniz yapıyor.

 

Trae Young

 

İstatistikler

 

GEN 89
3PT 83
DNK 30

 

Trae, her hareketinde takım arkadaşlarını gören ölümcül bir bitiricidir. İkinci sınıftayken asist yapabiliyor ve uzaktan şut çekebiliyor. Ortalama 8.9 asist ve zeminden yüzde 43,1 şut oranıyla, ikinci sınıf için olağanüstü olan 89 genel reytinge sahip. Takımı için her şeyi yapabilecek adam. Benzer düşünen oyuncular etrafında en iyi şekilde çalışmasının nedeni budur.

 

Zion Williamson

 

İstatistikler

 

GEN 89
3PT 71
DNK 97

 

2019'da ilk çıkışını yaptıktan ve sadece iki sezon New Orleans Pelicans forması giydikten sonra Zion, maç başına toplam 25.7 sayı ortalaması tutturdu. Oyundaki en yüksek smaç reytingine sahip oyunun yükselen yıldızıdır (97). En yüksek smaç reytingine sahip bir İleri Forvet istiyorsanız veya derin vuruş metasını takip etmek yerine oyun tarzınızı Slashing Four ile değiştirmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan adam Zion Williamson.

 

Jayson Tatum

 

İstatistikler

 

GEN 90
3PT 85
DNK 88

 

En büyüklerden biri olan Kobe Bryant'ın akıl hocalığı yaptığı Jayson Tatum, Bolton Celtics için tartışmasız en iyi oyuncu. Bu kadar kolay savunma ve ilerleme yeteneği, onu takımınıza harika bir katkı yapıyor. Boyu sayesinde rakiplerinin üzerinden atlayıp kolaylıkla gol atabilme yeteneğine sahiptir. Geçen yıl, Tatum maç başına ortalama 1.4 top çalma yaptı.

 

Etiketler: NBA 2K22
Eylül 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR