NBA 2K22 Badge ve Takeover rehberi

NBA 2K22

İşte tüm rozetleri, devralma avantajları, rozetlerin nasıl açılacağını ve her bir rozete tıkladığınızda ipuçlarının, bilgilerin ve daha fazlasının bir dökümünü içeren NBA 2K22 Badge ve Takeover rehberi.

 

Rozetler Bitiricilik, Şut, Oyun Kurma ve SavunmaRebound kategorilerine göre düzenlenir. Rozetleri, o beceriyle ilgili oyun içi performansınız aracılığıyla her bir beceride rozet puanları oluşturarak açarsınız. Örneğin, asist almak Oyun Kurma için puan, top çalma ve blok almak Savunma  Rebound vb. için puan oluşturacaktır. Bir beceri için yeterli rozet puanı aldıktan sonra, o becerinin rozetlerinden birini seçebileceksiniz.

 

Toplamda 80 Rozet vardır ve tüm rozetler hem mevcutson nesil hem de yeni nesil arasında aynıdır. MyPLAYER'ınız için kullanabileceğiniz rozet puanlarının miktarı NBA 2K22 için önemli ölçüde artırıldı. Rozet Dizilimleri, kuşanmış olduğunuz rozetleri hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmenize olanak tanıyan yeni bir eklentidir.

 

ACROBAT – Yüksek zorluk dereceli turnikeleri vurma yeteneğini artırır. Spin, yarım spin, hop step, euro-step, cradle, ters ve değişim atış turnikesi denemeleri önemli bir destek alır.

 

BACKDOWN PUNISHER  - Bir oyuncunun rakibini başarıyla geri çekme şansını artırır. Boyalı alanda bir defans oyuncusunu geri çekerken oyuncuların normalden daha fazla başarı elde etmelerini sağlar.

 

DREAM SHAKE - Bir defans oyuncusunun gönderide sahte hareketler yaparken ısırma şansını artırır. Hareket sonrası taklitlerinin bir defans oyuncusunu sersemletme şansı daha yüksektir. Ayrıca, hamle sonrası şut denemeleri ve şut sahtekarlıkları artırılmış şut yüzdesine sahiptir.

 

DROPSTEPPER – Bir oyuncunun gönderide damla adımlarını etkin bir şekilde kullanma yeteneğini geliştirir. Direkte bu hareketleri gerçekleştirirken topu daha iyi korumanın yanı sıra, atlama ve sıçrama adımları atılırken daha fazla başarı sağlar.

 

QUICK TWITCH – Çember çevresinde ayakta turnikeleri veya smaçları hızlandırır

 

FEARLESS FINISHER – Oyuncunun temas yerleşimlerini dönüştürme yeteneğini geliştirir. Bir oyuncunun teması absorbe etme ve yine de bitirme yeteneğini güçlendirir. Ayrıca temas yerleşimlerinden kaybedilen enerji miktarını da azaltır.

 

GIANT SLAYER – Daha uzun defans oyuncuları üzerinde turnikelerin etkinliğini artırır. Daha uzun bir defans oyuncusuyla eşleşmediğinde turnike denemesi için şut yüzdesini artırır ve bloke olma olasılığını azaltır.

 

GRACE UNDER PRESSURE - Sepetin altında veya yakınında ayakta atışlarda etkinliği artırır

 

HOOK SPECIALIST – Kanca sonrası atış yüzdesini arttırır. Herhangi bir mesafeden alınan kancaları asmak için bir destek sağlar.

 

LOB CITY FINISHER - Başarılı bir alley-oop smaçlayup tamamlama şansını artırır. Bir oyuncunun bir alley-oop turnikesini veya smacı başarıyla bitirme yeteneğini geliştirir. Atış, alıcı yere inmeden önce yapılmalıdır.

 

LIMITLESS TAKEOFF – Daha uzak bir kalkış aralığından smaçları ve turnikeleri tercih eder

 

MOUSE IN THE HOUSE - Rakip çok daha küçükse turnikelerde destek verir

 

POST SPIN TECHNICIAN – Bir spin sonrası veya sürüşün etkili bir şekilde çalışma yeteneğini geliştirir. Post spinler veya sürücüler yapmaya çalışmak, daha etkili hamleler ve daha az sıyrılma şansı ile sonuçlanır.

 

POSTERIZER – Rakibinizi posterleştirme olasılığını artırır

 

PRO TOUCH – İyi bir yerleştirme zamanlamasına sahip olmak için ek bir destek sağlar. Turnikelerde biraz erken, biraz geç veya mükemmel şut zamanlaması yapmak için ekstra şut desteği sağlar.

 

Etiketler: NBA 2K22
Eylül 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR