Keyifli bir şekilde motosiklet kullanabileceğiniz oyunlar

The Crew 2

Bir araca atlayıp özgürce dolaşabileceğiniz devasa yarış var. Bununla birlikte, motosiklet oyunları gibi etrafta yarışacak daha spesifik tarzdaki araçların peşindeyseniz, o zaman şanslısınız demektir. Bu listede, bilgisayarda oynayabileceğiniz en iyi motosiklet temelli oyunları sizin için vurgulayacağız. Bunlar, 2021'de alıp, denemeye değer mevcut en iyi oyunlardan bazıları olacak. İşe keyifli bir şekilde motosiklet kullanabileceğiniz oyunlar!

 

The Crew 2

 

The Crew 2, genel olarak Ubisoft'tan gelen oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur ve her şey motosiklet yarışlarıyla ilgili değildir. Bunun yerine Ubisoft, Amerika Birleşik Devletleri'ni alıp, tam bir yarış deneyimi için küçülttüğü bir oyun yaptı. Sonuç olarak, oyuncular farklı arazilerde yarışıyor ve ülke çapında çeşitli ikonik yerlere gidebiliyor. Sadece arabayla dolaşarak yoğun ormanlık alanlardan, büyük bir şehre kadar gidebilirsiniz.

 

Belirtildiği gibi, oyuncular bir arabadan uçağa, tekneye veya motosiklete hızla dönüşebildikleri için oyun sadece motosikletlerden daha fazlasını içeriyor. Her şey sadece bölgede nasıl yarışmak istediğinizi denemekle ilgili. Katılabileceğiniz çok sayıda yarış olsa da, oyunun geniş bir kısmı etrafta özgürce dolaşmak ve ortaya çıkan farklı alanları görmektir. Bu oyun 2018'de piyasaya sürüldü ve bir devam oyunu görüp görmeyeceğimize dair bir haber yok, ancak bu arada, oyun aktif olarak destekleniyor ve hala göz atılmayı hak ediyor.

 

Trials Rising

 

Trials oyunları, bir Java oyunu olarak ilk defa piyasaya sürüldükten sonra popülaritesini artırdı. 2000'deki bu ilk sürümden sonra, oyun markası, en son yapıtı olan 2019'un Trials Rising ile büyük bir çok platformlu konsol ve bilgisayar sürümü haline geldi. Bu özel oyun, markaya geçmişte bir şans vermediyseniz denemenizi tavsiye edeceğimiz bir oyundur. Trials Rising bir yarış oyunudur, aynı zamanda bir 2.5D fizik platform oyunudur. Oyun boyunca, oyuncular motorcularını birden fazla farklı parkurda manevra yapmaya çalışıyorlar.

 

Motorcunuzun devrilmesine neden olmak inanılmaz derecede kolaydır, bu durumda bir kontrol noktasına geri götürülürsünüz. Bununla birlikte, kısa sürede fiziğe alışacaksınız ve bisikletçinizi çeşitli arazilerin yanı sıra farklı engellerden, atlamalardan geçirebileceksiniz. Aynı şekilde çok oyunculu seçeneklerle katılabileceğiniz yarışlar da var.

 

MotoGP 21

 

RIDE serisine çok benzer şekilde, geliştirici Milestone ekibin MotoGP 21'den sorumlu olduğunu göreceksiniz. Bu, oyuncuların çeşitli yarışlara katılarak 2021 MotoGP sezonundan geçtikleri simülasyon tarzı başka bir yarış oyunudur. Yine, bu bir simülasyon oyunu olduğundan, motosikletinizin farklı yönlerini takip etmeye çok fazla odaklanıldığını göreceksiniz.

 

Bu arada, her şey pistleri bilmek ve motosiklet performansınızın yarışlardan rekabetçi bir şekilde geçebilmesini sağlamakla ilgilidir. Özellikle daha arcade benzeri bir deneyimin peşindeyseniz, herkes için bir oyun olmayabilir, ancak bu oyunu eğlenceli bulanlar, oyuna daha fazla içerik eklemek için ek paketleri veya önceki sezondan geçmek için MotoGP 20 gibi önceki oyunlara bile yönelebilirler.

 

Etiketler: motosiklet kullanabileceğiniz oyunlar
Eylül 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR