BattleTech, MechWarrior 5: Mercenaries ile PlayStation'a destansı bir dönüş yapıyor

MechWarrior 5: Mercenaries

MechWarrior 5: Mercenaries'in Kıdemli Topluluk Yöneticisi Daeron Katz, MechWarrior 5: Mercenaries ve Heroes of the Inner Sphere DLC'nin 23 Eylül'de PS4 ve PS5'e çıkacağını resmi olarak duyurdu. Farklılıklar açısından, PlayStation 5 sürümü uyarlanabilir tetikleyicileri ve gelişmiş haptikleri destekler. Bu aynı zamanda MechWarrior'ın 20 yılı aşkın bir süredir ilk kez bir PlayStation konsolunda yer alması olacak!

 

MechWarrior dünyasına yabancılar için: Yıl 3015 ve insanlık uzayda binlerce sistemi kolonileştirdi. Geleceğin savaş alanlarına MechWarriors (bu sizsiniz!), BattleMechs olarak bilinen devasa savaş motorlarını kullanan kiralık seçkin paralı askerler hakimdir. Büyüyen bir paralı asker şirketinin lideri olarak, evrendeki çeşitli gruplardan görevler almak ve oyun boyunca MechWarriors ve BattleMechs ekibinizi genişletmek size kalmış olacak.

 

İster daha çok solo bir oyuncu olun ve ister tek oyunculu PvE içeriğinde yapay zeka kontrollü MechWarrior paralı askerlerinden oluşan paralı asker ekibinizi oluşturmaya odaklanın, ister 4 oyunculu kooperatif ile daha fazla ekip çalışması odaklı Anında Aksiyon arıyorsanız, Şehirleri seviyeledikçe ve kendi başınıza veya arkadaşlarınızla rakiplerinizi boşa harcarken eğlenecek ve keşfedecek çok şey var.

 

Piranha Games'teki geliştirici ekip, MechWarrior 5: Mercenaries'in PlayStation çıkışı için nasıl şekilleneceği konusunda şimdiden çok heyecanlı. Temel oyun, bir yılı aşkın ek geliştirme çalışmasından yararlanır ve birçoğu doğrudan hayran geri bildirimlerine dayanan tonlarca oyun, sistem ve yaşam kalitesi iyileştirmesiyle birlikte gelir.

 

PlayStation oyuncularının sabırsızlıkla bekleyebileceği en dikkat çekici özelliklerden biri, oyuncuların bir görev sırasında AI Lance BattleMech'lerden herhangi biri arasında geçiş yapabilmesidir. İlk sürüm için manuel kontrol, oyuncunun ana BattleMech'i ile sınırlıydı. Bu görünüşte küçük güncelleme çok büyük bir etki yaratıyor ve oyuncuların istedikleri zaman hareketler ve saldırılar üzerinde tam kontrol ile tüm dost BattleMech'leri arasında anında geçiş yapmalarına izin veriyor. 

 

Takımınızdaki tüm BattleMech'leri kontrol etme konusundaki ekstra hassasiyet, gerçek zamanlı olarak silahların ve hareketin tam kontrolü ile daha stratejik ve düşünceli konumlandırmaya olanak tanır ve hem MechWarrior 5: Mercenaries hem de Heroes'daki her göreve yepyeni bir katman ekler. Olağanüstü hava durumu görsel efektleri, kullanıcı arayüzü/HUD güncellemeleri, yeni bir kampanya hikayesi tanıtımı ve dengeleme değişiklikleri gibi diğer iyileştirmeler, zaten harika olan deneyime ekstra bir cila katmanı getiriyor.

 

Etiketler: MechWarrior 5: Mercenaries
Eylül 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR