Lost Judgment oyununu bitirdikten sonra yapabileceğiniz şeyler

Lost Judgment

Bir video oyununda emeği geçenler sahnesine geçmeyi her başardığınızda yadsınamaz bir memnuniyet duygusu yaşarsınız ve Lost Judgment kesinlikle farklı değildir. Oyunun 13 bölümünden geçtikten sonra, anın tadını çıkarmak için bir veya iki saniye ayırabilirsiniz. Kurgusal bir Japon şehrinde özel bir dedektifin hayatının bu kadar zorlu olabileceğini kim bilebilirdi Demek son patronu yendin ve gizemin dibine ulaştın. Sırada ne var İyi haber şu ki Lost Judgment, sanal sanal alanına yatırım yapmanızı sağlayacak yeterli miktarda oyun sonrası içeriğe sahip. Bu yüzden oyuna geri dönmenin ve bazı ek dedektiflik çalışmaları yapmanın zamanı geldi. Sonuçta Kamurocho ve Isezaki Ijincho sokakları kendilerini temizleyemeyecekler. Alternatif olarak, zamanınızı bu korkak dans hareketlerini uygulayarak geçirmeye karar verebilirsiniz. Seçim senin; dünya sizin istiridyenizdir.

 

Mini Oyunlar

 

Yargı serisi, daha büyük Yakuza oyunlarının yan ürünleri olabilir, ancak kesinlikle bu diğer oyunların DNA'sını paylaşıyorlar. Sonuç olarak, hayranların onlardan beklediği şeylerden biri de mini oyunların varlığıdır ve Kayıp Yargı adil bir miktar değildir. Mahjong ve Shogi gibi eski zamanların klasiklerinden Poker, Blackjack, Koi-Koi ve Oicho-Kabu gibi kart oyunlarına kadar, Lost Judgment, oyuncuların oynayabileceği mini oyunlar sıkıntısı çekmez. Hatta beyzbol ve golf oynayabilirsiniz. onları desteklemek için oldukça iyi mekanikler veya minyatür yarış pistlerinde dronlarla yarış sunulur. Veya bunun yerine atari salonuna gitmeyi veya klasik Sega Master System oyunlarını oynamayı seviyor olabilirsiniz. Bu da var. Ne yazık ki, burada kareoke yok, ancak Okul Hikayeleri gizemi, dansa dayalı bir oyun da dahil olmak üzere birçok benzersiz mini oyunun kilidini açar. Seçenekler çoktur ve yalnızca onlara ne kadar zaman ayırmanız gerektiğiyle sınırlıdır.

 

Legend Seviyesi

 

Oyunu ikinci kez oynamaktan bahsetmişken, o seğirme refleksi kaslarını esnetmenin, oyunun daha yüksek zorluk seviyelerinden birinde dövüş becerilerinizi sergilemekten daha iyi bir yolu olabilir. Başlangıçta, Lost Judgment, dört zorluk ayarından birinde oynamanıza izin verir Basit, Kolay, Normal ve Zor. Oyunu hangi zorlukta yenmiş olursanız olun, bunu yapmak Efsane Zorluğunun kilidini açar. Ve adından da anlaşılacağı gibi, bu zorluk özellikle aramızdaki Bruce Lee ortaya çıkar. New Game, New Game Plus veya Premium Macera modunda kullanılabilir. Bu nedenle, yakın zamanda edindiğiniz tüm becerilerinizi nihai teste tabi tutmak istiyorsanız, Efsane Zorluk tam burada.

 

Etiketler: Lost Judgment
Ekim 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR