Hiçbir şeye sahip olmadan, sıfırdan başladığınız oyunlar

sıfırdan başladığınız oyunlar

Bazen zorlu bir kamburun üzerinden tırmanmanızı gerektiren oyunlar herkesin tarzı değildir, ancak onlardan hoşlananlar için, sıfırdan bir şey inşa etme hissi çok tatmin edicidir. Bazen biraz daha yavaş olan ama aynı zamanda tatmin edici derecede kolay olmayan bir şey de istersiniz. Hayvancılıkla ilgilenme rutini ile canavarların onları öldürmesini nasıl engelleyeceğinizi bulmak arasında bir denge olmalı. Buradaki sıfırdan başlayan oyunlar, gerçekten zorluk derecesine ve oynanış şekline göre farklılık gösteriyor ama kesinlikle herkes için bir şeyler var. Hayatta kalmaya ilgisi olmayanlar için, oyuncuları çırılçıplak başlatan bazı RPG'ler ile sizi de koruduk.

 

Don't Starve Together

 

Don't Starve, bir hayatta kalma oyununun tüm tipik unsurlarını seven, ancak sadece fiziksel istatistiklerinizi sağlamanın ötesine geçen bir oyunu takdir eden oyuncular içindir. Sizi öldürmek isteyen gece yaratıkları ile çevrili ormanda yalnız olmak oldukça yoğun ve akıllara zarar veriyor. Akıl sağlığı çubuğunuzu oyun boyunca devam ettirmelisiniz çünkü belirli bir miktarın altına düşerse gölge yaratıklar tarafından saldırıya uğrayacaksınız. Uyumadığınızda, kötü yemek yediğinizde, yağmurda koşuşturduğunuzda, canavarların yakınında çok fazla zaman geçirdiğinizde, vb. Akıl sağlığı sabitlenir. Bunu sürdürmek için dost domuzların yanında vakit geçirmeli, düzenli olarak uyumalısınız ve eğer yapabiliyorsanız, Akıl sağlığını geri getirebilecek karakterleri kullanan arkadaşlarla oynayın.

 

Spore

 

Evrim ve bilim ilginizi çekiyorsa, Spore, özel bir uzaylı türü yarattığınız sıfırdan gerçekten klasik bir oyundur. Hayata küçük bir mikrobiyal organizma olarak başlarsınız ve yavaş yavaş türün tam versiyonuna dönüşürsünüz. Kendi türünden başkalarıyla bir kolonide yaşıyorsun ve hayatta kalmaya çalışırken ve aynı gezegende yaşayan diğer daha büyük kötü şeyler için, özellikle denizde yaşayanlar için akşam yemeği olmamaya çalışırken, gezegende bir medeniyet inşa ediyorsun. Orada yapabileceğiniz her şeyi yaptıktan sonra, uzayı keşfetmek ve diğer gezegenleri kolonize etmek için yuvadan ayrılabilirsiniz. Yaratığınız için birçok özelleştirme seçeneği var, böylece istediğiniz kadar sevimli veya iğrenç olabilirsiniz.

 

Grand Theft Auto San Andreas

 

Başlığa rağmen, franchise'daki bu sürüm size başlamanız için herhangi bir süslü araç vermiyor. Grand Theft Auto San Andreas'ta suç dolu bir hayat kurun, oyuna yersizce çalıştığınız eski çeteye geri çekildiğiniz yerden başlayın. Korkunç bir olay dönüşü, neredeyse ölümüne dövülmenize ve özgürlüğe kaçış anahtarınız olarak gerçek bir bisikletten başka hiçbir şey almadığınız rakip bir çetenin topraklarında yalnız kalmanıza neden olur. Çetenizin zirveye çıkmasına yardım ederken görevleri tamamlayın ve açık dünyayı keşfedin.

 

Etiketler: sıfırdan başladığınız oyunlar
Ekim 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR