God of War Ragnarök oyununun tanıtım videosunda kaçırmış olabileceğiniz detaylar

God of War Ragnarök

God of War, sevilen mitoloji temelli hack and slash serisine yumuşak bir yeniden başlatma olarak 2018'de piyasaya sürüldü. Oyunu, ana kahramanı yeniden icat eden ve hayran ve kritik alım açısından tüm zamanların en iyi oyunlarından birini sunan hikaye tabanlı bir gişe rekorları kıran yaptı. Devam oyunu God of War Ragnarok için yeni bir fragman kısa süre önce yayınlandı ve birçok ayrıntı ve sürpriz ortaya çıkardı. İster İskandinav mitolojisinin hayranı olun, ister sadece God of War'ı seviyor olun, fragmanda pek çok sır var ve izleyicilerin ya gözden kaçırdığını ya da birçoğunun gördüklerini incelemek için uygun bağlama veya bilgiye sahip olmadığını ortaya koyuyor.

 

Angrboda

 

2018'in God of War oynamamış ve hikayenin onlar için bozulmasını istemeyen herkes için bu giriş için spoiler uyarısı Fragmanın sonunda görünen kız Angrboda. İskandinav mitolojisinde, 2018 yumuşak yeniden başlatmanın son bölümlerinde ortaya çıkan Atreus'un gerçek kimliği olan Loki'ye romantik bir ortak olarak hizmet ediyor. Bu ilişkinin devamında mı yoksa oyunun genel anlatımından farklı bir amaca mı hizmet edeceği belli değil.

 

Tyr

 

2018'de God of War'ın piyasaya sürülmesinin ardından, pek çok oyuncunun, devam oyunu için hype oluşturmak için İskandinav mitolojisini araştırdığını ve öğrendiğini varsaymak doğru olur. Bunu yapanlar, Tyr'ın bir elini kaybetmesinin Ragnarok olayının büyük bir parçası olduğunu bilirdi. Fragmanın sonuna doğru Kratos, Tyr'ı serbest bırakıyor ve devasa tanrı ayağa kalktığında iki elinin de hâlâ elinde olduğu anlaşılıyor. Bu, oyuncuların Tyr'ın bir uzvunu kaybettiği ana tanık olacağı anlamına geliyor.

 

The Lake Of Nine

 

Fragmanlar, belirli aralıklarla ortaya çıkan anlar sunmak için kasıtlı olarak kendilerini hızlandırır. God of War Ragnarok fragmanında göz kamaştıran bir an, Kratos ve Atreus'un donmuş toprakları geçmek için kurtlarla bir kızak kullanırken görüldüğü zamandı. Bu bölgeyi ilk başta ayırt etmek zordu, ancak daha fazla inceleme üzerine, Ragnarok yaklaştıkça Dokuz Gölü'nün donduğu gün gibi açık. Bu, oyuncuların tanıdık bir alanı tamamen yeni bir şekilde keşfetmeleri gerektiği anlamına gelir. Bu, Sony Santa Monica'nın halihazırda yapılmış varlıkları kullanması ve onunla yeni ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunması için yaratıcı bir yoldur.

 

Etiketler: God of War Ragnarök
Ekim 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR