Gerçek dünyada da olması gereken oyunlardaki arabalar

Halo

Video oyunlarında, özellikle açık dünya oyunlarında seyahat etmek, uzun zamandır eğlenceli hale getirilmesi zor bir oyun özelliği olmuştur. Neyse ki, zamanla oyunlar onu temel oyun döngüsüne dahil etmeyi başardı ve hatta eğlenceli bir oyalama haline getirdi. Oyuncuyu, atlarının arkasını izlemekten başka yapacak çok az şeyi olan büyük boş açık alanların etrafında dolaşmak yerine, hızlı arabalarda nefes kesici şehir manzaraları etrafında vızıldamaya geçtiler.

 

Bunu yapmanın bir yolu, oyuncuların kullanması için heyecan verici ve genellikle görsel olarak çarpıcı araçlar yapmaktır. Cyberpunk 2077'de şimşek hızında bir motosikletle trafikte savrulmak veya Mario Kart'ta bir kedinin rahatlığında kırmızı mermiler atmak olsun, video oyunları pilotluk için çok sayıda eğlenceli araç sunar. Ama bu araçlardan bazıları gerçek hayatta olsaydı harika olmaz mıydı

 

The Sparrow - Destiny

 

Destiny serisinin güçlü yönlerinden biri, inanılmaz karakter tasarımlarından oyuncunun emrindeki renkli silah dizisine kadar görsel tasarımındadır. Ancak Destiny oyunlarının en iyi tasarlanmış yönlerinden biri Sparrow. Destiny'nin birçok açık alanında oyuncular tarafından erişilebilir olan Sparrow, oyuncuları gitmeleri gereken her yere rekor sürede götüren güçlü bir güçlendiriciye sahip hızlı hareket eden bir hover-bisiklettir. Motosikletin inanılmaz yüksek hızlarını hesaba katmadan bile, Sparrow'un şık görsel stili ve sayısız renk şeması ve kaplaması onu sahip olmak için harika bir araç haline getirecektir. Bir Sparrow'u işe götürmek, otobüse binmekten çok daha şık olurdu, orası kesin.

 

Warthog - Halo

 

Warthog, muhtemelen oyuncuların gerçek hayatta istediği en çok talep edilen video oyun aracıdır. Halo, yeni başlayanlar için en iyi FPS oyunlarından biri olduğu için mantıklı ve bu nedenle kendisini oyun kültürüne bir dönüm noktası serisi olarak entegre etti. Bu, Halo serisinden, hayranların savaşa giderken yalnızca başıboş bir füze tarafından havaya uçurulduğunu sevgiyle hatırlayacakları, şık ve şık bir askeri araç. Diğer video oyunu araçlarının aksine, bir Warthog'a sahip olduğunuzu hayal etmek gerçekçi değildir. 343'ün kendileri geçmişte bir Warthog'u bile görevlendirdi. Ancak hayranlar, onları sokaklarda gelişigüzel yuvarlandıklarını görene kadar, sürmesi tehlikeli derecede zor olan bu araçlar boş bir hayal olarak kalacak.

Etiketler: oyunlardaki arabalar
Eylül 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR