Fortnite oyunundaki Marvel temelli en iyi karakter görünümleri

Fortnite

Fortnite, piyasadaki en popüler video oyunlarından biri olarak hüküm sürmeye devam ediyor ve daha genç olan demografisi, oyuna ekledikleri tüm görünümlerden yeterince yararlanamıyor. Bu görünümlerin çoğu lisanslıdır ve pop kültürünün ve eğlencenin her köşesinden gelir, ancak modern manzarada Marvel kadar etkili olanı bulmak zordur. Marvel Sinematik Evreni başlı başına bir canavar ve Fortnite bu dalgayı bol miktarda Marvel süper kahraman görünümüyle bastı. Yine de hepsinden en iyileri hangileri Marvel ve Fortnite işbirlikleri söz konusu olduğunda tüm görünümleri sıralamanın ve en iyinin en iyisini görmenin zamanı geldi.

 

Thanos

 

Thanos, sinema tarihinin en iyi getirilerinden ve kötü adamlarından biri olur ve Marvel, 20 tiyatro gösteriminden sonra gelen gelişini çivilemeyi başardı. Fortnite'ta, paketi yalnızca onun korkutucu görünümüne sahip bir dış görünüm değil, aynı zamanda bir Infinity Gauntlet hasat aracıyla birlikte geldi ve eldiven oyuncularının bir silueti çantalarında spor yapabilirdi. O oldukça büyük bir varlık, ancak Epic Games'teki geliştiriciler, cildinin orantılarını koruyarak çalışmasını sağladı.

 

Iron Man

 

Marvel markalı sezonda Fortnite oynayanlar, Demir Adam'ın sopanın ucundaki havuç olduğunu biliyorlardı. Bu ciltle ilgili en güzel şey, Iron Man kostümünü bir ifadeyle uygulayan, saf giyimli bir Tony Stark olarak başlamasıdır. Eşya paketinin tek hayal kırıklığı yaratan yanı, bu listedeki diğer kahramanlarla aynı şekilde cildin estetiğine uyan animasyonlu bir iniş ile ödüllendirilmemesiydi. Her iki durumda da, Marvel Sinematik Evreninin çekirdeğiydi ve Fortnite'daki Marvel sezonu için son ödül kostümü olarak doğru seçimdi.

 

Black Panther

 

Aynı adlı filmde Kara Panter'i canlandıran aktör Chadwick Boseman'ın vefatı, bu karaktere bir amaç duygusu aşıladı. Bu film, ana akımda temsil ve Kara Kültür için çok şey yaptı ve bunun Fortnite'a kadar uzandığını görmek harika. Oyun, cilde ek olarak, diğer tüm Marvel Fortnite karakterlerinin Wakandan selamını ifade ettiğini gören merhum Boseman'a bir övgü içeriyordu. Pek çok insan için çok şey ifade eden biri için dokunaklı bir andı.

 

Etiketler: Fortnite
Ekim 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR