En iyi uzay simülasyonu oyunları

En iyi uzay simülasyonu oyunları

Dışarıda bir sürü harika uzay oyunu var. Bugün oynamak için eğlenceli uzay simülasyon oyunlarının peşindeyseniz, bu listede, radarınızda tutmanız veya en azından bu yıl bir ara denemeniz gerektiğini düşündüğümüz bazı oyunları vurguluyoruz. 

 

Kerbal Space Program

 

Eğlenceli bir küçük uzay uçuşu simülasyonu için göz atmanızı önerebileceğimiz bir oyun Kerbal Space Program. Oyunda oyuncular, yıldızlararası seyahat için çalışan küçük küçük yaratıklar olan bir Kerbals ekibini kontrol ediyor. Bu oyunun çoğu fizik üzerine kuruludur ve sadece başarılı bir şekilde uzaya çıkmakla kalmayıp aynı zamanda güvenli bir şekilde inebilen bir roketin nasıl düzgün bir şekilde inşa edileceğini bilmek üzerine kuruludur. Sonuç olarak, roketler, geziciler ve gemiler inşa ederken çok sayıda deneme yanılma yaratımı var.

 

Yine de, bu oyun çıktığından beri, oyunculardan oldukça fazla inanılmaz kreasyon görüldü. Yeni teknolojiler geliştirmeye ve faydalı kaynaklar toplamaya devam ederken ekibinizi yönetiyorsunuz. Bu, gelecek yıl, 2022'nin devamı gelmeden önce geniş bir aktif oyuncu topluluğuna sahip bu oyun için son büyük yıl olabilir.

 

No Man’s Sky

 

No Man's Sky en iyi lansmana sahip değildi. Bu noktada hepimizin aşina olduğu bir oyun, özellikle de oyunun piyasaya sürülmeden önce bu kadar büyük bir beklentiye sahip olmasının ardından bu kadar kötü bir lansmana sahip olmasıyla... Tabii ki, orijinal lansmandan bu yana, geliştiriciler ortaya çıkmayı ve işleri büyük ölçüde tersine çeviren bolca güncelleme sunmayı başardılar. Bu, oyuncular bir kaşif rolünü üstlenirken dünyaların prosedürel olarak oluşturulduğu devasa bir oyundur. Yeni gezegenler, fauna ve hatta uzaylı ırkları keşfederek dışarı çıkacak ve atlusun oluşmasına yardımcı olacaksınız.

 

Bir gezegene her ulaştığınızda, toksisite ve sıcaklık açısından ne beklemeniz gerektiğine dair bir dizi bilgi karşılaşıyorsunuz. Oradan, dışarı çıkıp kaynaklar için maden çıkarabilir, üsler kurabilir ve kalkıştan önce gezegeni herhangi bir kullanım için temizleyebilirsiniz. Bu arada, uzayda, kargo satmak için istasyonlara ulaşabilir veya kazananın enkazdan kargo ve faydalı teçhizatı alacağı savaşlara katılabilirsiniz. Bununla birlikte, bu yıl boyunca çıkması muhtemel daha fazla güncelleme ile bu oyuna hala bolca destek var.

 

Etiketler: En iyi uzay simülasyonu oyunları
Eylül 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR