En iyi PvE oyunları

Back 4 Blood

Arkadaşlarınızla düşmanlar veya ölümcül ortamlarla yüzleşirken, birlikte çalışabileceğiniz bazı yeni oyunların peşindeyseniz, o zaman şanslısınız demektir. 2021'de yepyeni çıkacak ve merakla beklenen PvE oyunu bulunuyor. Aynı zamanda halihazırda çıkmış bir oyun da var. Bu listede, dikkat etmeniz gerektiğini düşündüğümüz birkaç başlığı vurgulayacağız.

 

Outriders

 

Geliştirme stüdyosu People Can Fly, bu yıl bir ganimet toplama temelli bir nişancı olan en son oyunlarını piyasaya sürdü. Outriders, oyuncuları Dünya'nın kaynaklarının çoğunu tükettiği bir zaman çizelgesine sokan yeni bir oyundur. Yaşam koşullarının neredeyse imkansız olduğunu kanıtlayan hükümetler, sömürgecileri Enoch adlı Dünya benzeri bir gezegene göndermeye karar verdi. Bununla birlikte, gezegendeki bazı insanlara bulaşan ve onlara benzersiz yetenekler veren garip bir uzaylı anomalisi olduğu çok geçmeden keşfedildi. Şimdi, bundan sonra ne yapılacağı konusunda bir iç savaş sürüyor ve Enoch'taki uzaylı yaşamının, insanlığın hayatta kalması için bu koloni rüyasını korkunç bir kabusa dönüştüren başka bir unsur olduğu gerçeği yaşanıyor. Bu oyun çok yeni olduğu için, muhtemelen oyuna ince ayar yapmak ve hem yeni gelenler hem de eski oyuncular için daha çekici hale getirmek için birçok güncelleme olacaktır.

 

Back 4 Blood

 

Turtle Rock Studios, Left 4 Dead serisinden sorumluydu ve bu marka şu anda Valve'ın kontrolü altında. Turtle Rock Studios'takiler, birkaç yıldır Left 4 Dead serisinin manevi halefi üzerinde çalışıyorlardı. Back 4 Blood olarak adlandırılan oyun, dünyayı sular altında bırakan bir dizi farklı ölümsüz canavarı yenmeye çalışırken hayatta kalan bir grup içinde olmakla ilgili. Bununla birlikte, geliştiriciler bu oyunla kendilerini aşmak istiyorlar ve sonuç olarak, oyuncular savaşacak çok sayıda yeni veya benzersiz yaratık, daha büyük seviyeler, daha fazla hikaye içeriği ve hatta bir kart sistemi gibi bazı yeni benzersiz mekanikler hazırlıyorlar. Farklı karakterleri için güçlendirmeler ve güçlendirmeler sağlayan sistemler de var. Şu anda Back 4 Blood, bu yılın Ekim ayında çıkacak gibi görünüyor.

 

Etiketler: En iyi PvE oyunları
Eylül 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR