En iyi İkinci Dünya Savaşı oyunları

En iyi İkinci Dünya Savaşı oyunları

İkinci Dünya Savaşı'na dayanan bir sürü harika video oyunu yayınlandı. Bu tarihi savaşa dayanan yeni bir oyun arıyorsanız, o zaman gerekli adrese geldiniz. Bu listede, kontrol etmeniz gerektiğini düşündüğümüz bolca İkinci Dünya Savaşı oyunumuz var. FPS tipi ve araç merkezli oyunlara kadar çeşitli yapıtlar var. 

 

Call of Duty: WWII

 

Activision, geçmişte büyük bir yapıt olan Call of Duty WWII'yi çıkardı. Bu oyun, İkinci Dünya Savaşı ve Overlord Operasyonu gibi farklı tarihi savaşlarda 1. Piyade Tümeni'ni takip ediyor. Oyun gergin bir yapıya sahipti ve mekanikler, diğer modern Call of Duty oyunlarıyla aşağı yukarı aynıydı, ancak birkaç değişiklik vardı. Gizliliğe daha fazla odaklanılan anlar var ve otomatik sağlık yenilemek mümkün değildi. Oyun içinde yaralandıysanız, oyuncuların karakterlerini tekrar iyileştirmek için sağlık kitleri bulmaları gerekiyordu. Sağlam bir giriş ve şu anda oyun serisinin en yeni sürümlerinden biri.

 

Battlefield V

 

Call of Duty: WWII piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra, EA DICE bir sonraki Battlefield oyunu olan Battlefield V'i çıkardı. Oyun, belirli bir yıl, konum ve savaşta yer alan bölümlere ayrıldı. Savaşın farklı önemli anlarına tanıklık ettiğiniz, geliştiriciler, askerlerin kaos ve kargaşa ortasında ülkeleri için savaşırken uğraşmak zorunda kaldıkları bazı derinlemesine savaş hikayelerini sundu. Bu sadece hikayelere odaklanan bir oyun değildi, aynı zamanda oyuncuların farklı çatışmalara veya farklı hedeflere odaklanan oyun modlarına katılabilecekleri çok oyunculu bir bileşen etrafında da bolca emek harcanmıştı. Sitemizde satışa sunulan tüm Battlefield oyunlarına buradan ulaşabilir, size uygun olan oyunu satın alabilirsiniz.

 

Sniper Elite 4

 

Sniper Elite serisi, keskin nişancı rolünü oynamaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı kontrol etmeniz gereken bir oyundur. Şu anda, en son ana bölüm Sniper Elite 4, ve burada Karl Fairburne adlı bir karakter ile destansı bir aksiyon dolu yolculukta İtalyan Direnişi ile savaşan gizli bir ajan oluyorsunuz. Uzaktan inanılmaz çekimler yapmaya çalışırken geçmeniz gereken çeşitli görevler var. Tabii rüzgar ve mermi düşüşü gibi dikkat edilmesi gereken birkaç değişken de var. Hangi hasarın verildiğini görmek için rakibinizin vücuduna içsel bir bakış atacağınız bazı anlar bile bulacaksınız. Sniper Elite 4 en son yapıt ve oyuncular zombi Nazilerle savaşmak zorunda bile kalıyorlar, ancak Sniper Elite serisinin taktiksel nişancı oyunuyla yola çıkıyorlar. Her iki oyun da göz atmaya değer ve genellikle hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan iyi alınan geri bildirimler buldu.

 

Etiketler: En iyi İkinci Dünya Savaşı oyunları
Eylül 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR