Devam oyunu hiç gelmeyen ikonik yapıtlar

Vampyr

Oyun tarihi boyunca, hiçbir zaman devam oyunu almayan çok sayıda harika oyun deneyimi yaşandı. Tüm oyunların bir devam oyununa ihtiyacı olmasa da, bir takip kazanmak için daha fazla sevgiyi hak eden gerçekten dönüm noktası olan bazı oyunlar kesinlikle vardır. Kötü satışlardan, kapalı bir anlatıdan veya ilgi eksikliğinden olsun, bir oyunun devam yapıtını alamamasının birçok nedeni vardır. Ancak, aşağıdaki oyunlar gelecekteki bir unvanı hak ediyor. Bu oyunlardan bazıları iyi bilinirken diğerleri kült klasik etiketini aldı. Bu oyunların her birinin paylaştığı şey, çeşitli türler arasında harika bir oyun deneyimi sunmalarıdır. Belki bir gün bu ikonik oyunlardan birinin devamı gelir.

 

Vampyr

 

Bu listedeki en yeni oyun olan Vampyr, nüanslı karakter etkileşimlerini ve geliştirmeyi aksiyon-RPG oynanışıyla harmanlama şekli nedeniyle bir şekilde veya biçimde bir takibi hak ediyor. Aynı zamanda bir vampir olan bir kan nakli uzmanı Dr. Jonathan Reid olarak oynuyorsunuz, ki bu elbette onun için oldukça muamma. Vampyr, çoğunlukla anlatısı, karakterleri ve dünya inşası için genel olarak olumlu eleştiriler alırken, oyun, dövüşü nedeniyle birçok insan için hayal kırıklığı oldu. Ancak, vatandaşları ısırma veya ısırmama seçeneğiyle karıştırılan vampirik yetenekler, bu oyunun farklı olmasına yardımcı oldu.

 

Eternal Sonata

 

Müzik temalı JRPG olan Eternal Sonata, eşit derecede olağanüstü ve tuhaftır. İnanılmaz stratejik aksiyon oynanışı, harika görselleri ve yaratıcı oyun dünyaları nedeniyle olağanüstü bir oyundur. Tuhaf çünkü kelimenin tam anlamıyla ünlü besteci Frederic Chopin'in ateşli rüyasını oynuyorsunuz. Bu Xbox 360 dönemi JRPG, radarın altında uçmaya devam ediyor. Diehard JRPG hayranları, onun güzelliğini ve keyfini biliyor, ancak diğer birçok tür hayranı, bir oyunun bu mücevherini kaçırdı. Başka bir besteci ile devam oyunu, insanların neler kaçırdığını göstermeye yardımcı olmak için bu gömülü oyunu geri getirmeye gerçekten yardımcı olabilir.

 

Darkwatch

 

Darkwatch, 2000'li yılların bir başka aksiyon-macera oyunuydu, bu sefer birinci şahıs bakış açısıyla gerçekleşti. Bir vampir kovboy olarak oynuyorsunuz, Jericho Cross, doğaüstü ve steampunk'tan ilham alan dünyalarda kendi yolunda savaşırken. Darkwatch, birinci şahıs atış ve vampir yeteneklerinin karışımı için devrim niteliğindeydi. İlginç bir şekilde, bir Darkwatch 2 olması gerekiyordu. Ancak iptal edildi, bir daha gün ışığını göremedi. Darkwatch'ın bir şekilde geri dönmesi gerekiyor çünkü korku ve aksiyondaki benzersiz dönüşü bugün bile hayranlar tarafından övülüyor.

 

Etiketler: Devam oyunu
Eylül 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR