Dead By Daylight oyununda hayatta kalanlar için en iyi bonuslar

Dead By Daylight

Çoğu Survivor aynı meta avantaj kombinasyonunu çalıştırırken, amansız ve ölümcül Katil'i hazırlıksız yakalamak, ciddi şekilde küçümsenmiş bazı avantajları çalıştırırken çok daha kolay hale geliyor. Dead By Daylight, özellikle her Bölümde tanıtılan yeni Kurtulanlar ve Katiller nedeniyle, popülaritesinde önemli ölçüde hızlı bir artış gördü. Bu da, genellikle gözden kaçan bir avuç yeni avantaj ekler. Pek çok avantajı olan en üst seviyeler, birçok oyuncu tarafından doğal olarak benimsenir ve güçlü kaldıkları sürece çoğu yapıda görülebilir. Şu anki metada, bazı avantajların göz önünde bulundurulması zorunludur. Ancak, daha hafife alınmış olanlardan bazılarını kullanarak oyunları taze hissettirirken kendinize de Katili sürpriz bir şekilde yakalama şansı verebilirsiniz.

 

Distortion

 

Belki de en az değer verilen avantaj, bu avantajın mevcut metada ne kadar değerli olduğunu söylemek zor. Bir Katil, Hayatta Kalanların aurasını görmeye çalıştıktan sonra, oyuncunun ortaya çıkardığı 3 jetondan biri tüketilir, onları ve çizik izlerini 10 saniye boyunca saklar. Bir jeton tüketildiğinde, Oyuncuya inanılmaz miktarda bilgi verilir ve bunların hepsi zarar görmez. Lethal Pursuer veya Barbeque and Chili (ve ayrıca Bloodweb'den satın alınabilen eklentiler) gibi konum bilgisi sağlayan Katil odaklı çok sayıda avantajla, Distortion'ın değeri parlıyor. Kurtulan'a Katil'in ne gibi avantajlar sağladığına dair ipucu vermek, oyuncuların oyun tarzlarını ve hatta Katil'in izleyeceği yolu tahmin etmelerini sağlar.

 

Lithe

 

Tüm popüler yapıların genellikle bir Tükenme avantajına sahip olduğu göz önüne alındığında, birçoğunun değeri düşük olarak sınıflandırılması zordur. Bununla birlikte, Lithe, olağan Sprint Burst veya Dead Hard yerine nadiren kullanıldığı için neredeyse hiç dikkat çekmiyor gibi görünüyor. Bir atlama eyleminin ardından %150 hareket hızı veren Lithe, inanılmaz derecede güvenilir bir Yorgunluk avantajıdır. Dead Hard'ın şu anki durumuyla, hayatta kalanların çoğu yerde Yorgun olmaktan acı çekti. Yine de Lithe, özellikle kovalayan oyunculara yardım ederek, sürekli olarak güvenilir olduğunu kanıtladı. Bu avantaj, Katil'i çalıştıran herhangi bir Survivor'ın bir döngüyü büyük ölçüde yeni bir yapıya veya başka bir palete genişletmesine yardımcı olmak için mükemmeldir. Lithe, olağan Tükenme avantajları yerine alındığında temiz bir nefes sağlar.

 

Etiketler: Dead By Daylight
Ekim 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR