Claudia Black tarafından canlandırılan en unutulmaz oyun karakterleri

Claudia Black

 

 

Claudia Black, oyun alanında anında tanınan ses oyunculuk yeteneğinin özüdür. Çok çeşitli TV şovlarında ve filmlerde birden fazla karakter oynayan Claudia, derin, rezonanslı ses oyunculuk yeteneğini video oyunlarına taşıdı. İlk seslendirme oyunculuğu 2002'de Farscape The Game'de geldi (orijinal TV şovunda Aeryn Sun rolünü yeniden canlandırdı). Önümüzdeki yirmi yıl boyunca, Claudia Black çok sayıda gişe rekorları kıran AAA başlıklarında yer aldı. Rage'de John Goodman ve Nolan North'un yanında karakterleri seslendirmekten, Dragon Age serisinde tanınmış bir büyücüyü oynamaya kadar…

 

 

 

 

Morrigan - Dragon Age

 

 

Morrigan, Dragon Age serisinde temel ve çok sevilen bir karakterdir, ilk olarak 2009'un Dragon Age Origins'inde Korcari Wilds'ta gizemli bir büyücü ve 'Witch of the Wilds' Flemeth'in kızı ve 2014'te Dragon Age Inquisition'da geri döner. Activision'ın baş yazarı David Gaider'e göre Dragon Age Origins'in geliştirilmesi sırasında, Morrigan'ın başlangıçta Pers aksanı olması amaçlanmıştı, ancak birkaç feci seçmeden sonra fikir rafa kaldırıldı. Oyuncular ve hayranlar, durum böyle olmasaydı (bunu kanıtlayacak çok sayıda mem vardı) sessizce rahatladı, yoksa Morrigan'daki harika bir karakteri ve Claudia Black'in ses performansını kaçırırdık.

 

Chloe Frazer - Uncharted

 

Chloe Frazer, Uncharted'ın Nolan North tarafından seslendirilen ana kahramanı Nathan Drake ve Uncharted 2 ve 3'te (ve kısaca Uncharted 4'te oyunun ana hikayesinden önceki olaylardan bahsedilmiştir) için belalı bir romantik ilgi duyuyor. Aynı zamanda Uncharted The Lost Legacy'nin baş kahramanıdır. Hayranları tarafından zekası, bağımsızlığı ve dolambaçlı doğasıyla selamlanan Chloe Frazer, Nathan'a ve romantik rakibi Elena Fisher'a bir engel gibi davranır. Ayrıca flörtöz davranışları ve dürtüsel cinselliği nedeniyle hayranlar tarafından övülüyor. Chloe Frazer karakteri ile Uncharted Kayıp Miras oyununu oynamak için buraya tıklayınız.

 

Samantha Byrne - Gears Of War

 

Samantha “Sam” Bryne olarak görünen Claudia Black, 2011'de Gears of War 3'te ve 2016'da Gears of War 4'te yer alıyor. Claudia, küstah ve güçlü ses performansı sırasında Sam'in Avustralya aksanını en üst düzeye çıkarıyor ve çok güçlü Hayranların bugüne kadar sevdiği küfürler ve genel şakalar. Sam Byrne, insanlığı kurtarmak için Lambent'e karşı savaşmak için genellikle 4 oyunculu ortak görevlerde oyunculara katılan Gears of War 3'teki Delta Ekibinden birini oluşturur. Serinin dördüncü bölümünde (yoldaş Damon Baird ile tam bir ilişki içinde) Swarm'a karşı düzenlenen bir baskında yardımcı olmak için geri dönüyor.

 

Etiketler: Claudia Black,uncharted kayıp miras
Ekim 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR