Video oyunlarında bulması en zor olan gizli karakterler

Final Fantasy VII Remake

Video oyunlarında en iyi karakterlerden bazılarıyla asla tanışmayabilirsiniz. Para kazanma çağında, gizli karakterleri eskisi kadar sık görmüyoruz - bu aslında gayet mantıklı, neden çoğu oyuncunun gerçekte asla göremeyeceği karakterleri dahil etmek için tüm ekstra çabaya girilsin ki? Gizli karakterler, büyük modern serilerde genellikle eksik olan bir gizem düzeyi ekler - geçmiş zamanlarda oyun oynarken her şey mümkün görünüyordu ve bağımsız geliştiricilerin yükselişi sayesinde gizli karakterler intikamla geri dönüyor gibi görünüyor.

 

Gizli karakterlerin geri dönüşünü kutlamak için, karakterlerin kilidini açmak için favori (ve pek de favori olmayan) yöntemlerimizden bazılarını paylaşacağız. Aşağıdaki karakterlerin kilidini açmak için bazı gereksinimlere baktığınızda, tüm nostaljiyi kaybedebilir ve gizli karakterlerin baştan beri bir hata olduğuna karar verebilirsiniz. Bunlar, bir rehber olmadan asla bulamayacağımız kilit açma yöntemleridir.

 

Final Fantasy VII

 

Muhtemelen listemizdeki en kolay karakterler, ancak Yuffie ve Vincent o kadar ikonik ki onları geçemiyoruz. Her ikisinin de hala kilidini açmak için çok büyük bir uğraş vermeniz gerekebilir - oyunda ilerledikçe bunlardan en az biriyle karşılaşmanız muhtemel olsa bile. Gerekli şeyleri karşılıyorsanız, Vincent'ın kilidi çok erken açılabilir ve her ikisi de doğru yükseltmelerle gülünç derecede güçlü olabilir. Vincent'ın durumunda bu, her bir gizli Limit Break'in kilidini açmayı gerektirir.

 

Yuffie ise herhangi bir ormanlık alanda rastgele savaşlarda ortaya çıkan özel bir karakterdir. Oyunda ne kadar ileri giderseniz, Yuffie ile karşılaşma olasılığınız o kadar artar. O göründükten sonra, kesin bir dizi yanıt seçmeniz gerekir. Bunlardan herhangi birini yanlış seçerseniz, hemen kaybolur ve tekrar denemeniz gerekir. Vincent rastgele ortaya çıkmak yerine Shinra Malikanesi'nde (Nibelheim) bulunur - kilitli kasanın şifresini kırabilirseniz bodrumdaki mezar odasının anahtarını alabilirsiniz. Hayranların en sevdiği iki karakter, onları böyle bir listeden çıkarmamız mümkün değil!

 

Crash Team Racing Nitro-Fueled

 

King Chicken isimli oynanabilir yarışçı, eski oyunlara tamamen sadık olan Crash Team Racing oyununun yeniden yapımında mevcuttur. Tek büyük fark, grafiklerin daha iyi olması ve kare hızının çok daha yumuşak olmasıdır. Ancak şimdi merkezde arama yaparsanız, aslında iki gizli oynanabilir karakterin kilidini açabilirsiniz. King Chicken, yalnızca yayın sonrası bir güncellemeyle oyuna eklendi. Onu elde etmek için 5 gizli altın yumurta bulmalısın. King Chicken, merkez dünyasında alabileceğin tek bonus açılabilir karakter değil. Oynanabilir bir karakter olarak Demir Kontrol Noktası Kapısının kilidini de açabilirsiniz! Tek yapmanız gereken merkezdeki tüm Beenox Kutularını parçalamak.

 

 
Etiketler: Final Fantasy VII Remake, Crash Team Racing Nitro-Fueled
Eylül 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR