2021 senesinin en güzel görünen oyunları

Dying Light 2 Stay Human, Resident Evil Village

2021'in son dönemlerine yaklaşıyoruz ve bu yıl piyasaya sürülen inanılmaz derecede harika görünen bazı video oyunları var. Benzer şekilde, gerçekleşecek daha fazla sanal etkinlik ve canlı yayın ile , 2021 takvim yılına dikkat edilmesi gereken daha da harika video oyunları ekleniyor. Bu listede, görsel olarak oldukça hoş bulduğumuz birkaç video oyunu başlığını sergileyeceğiz. Aynı şekilde, en yeni nesil video oyun konsollarının artık oyuncuların almasıyla birlikte, bu oyunlar en son donanımdan en iyi şekilde yararlanabilecek. Sözü daha fazla uzatmadan, 2021'in şimdiye kadarki en iyi görünen video oyunu grafiklerinden bazılarını burada bulabilirsiniz.

 

Resident Evil Village

 

Capcom, 2017 Resident Evil 7 için RE Engine'i çıkardığından beri, oyunları oldukça harika görünüyordu. 2021'de motoru kullanan birkaç oyun vardı, ancak özellikle vurgulamak istediğimiz oyun Resident Evil Village. Bu, Resident Evil 7'deki olaylardan birkaç yıl sonra oyuncuların bir kez daha Ethan Winters rolünü üstlendiği Resident Evil serisinin son ana bölümüdür. Burada neler olduğunu anlamak için bu büyük köyü ve farklı evleri, inleri ve hatta bir kaleyi keşfetmemiz gerekiyor. Elbette daha fazla sürpriz vermeyeceğim; bu oyun şu anda oyuncuların alıp, oynaması için hazır. Capcom, yıllar boyunca Resident Evil serisini ürkütücü bir dünyada bol miktarda ayrıntıyla atmosferik hale getirdi. Bu, bugün hem PC hem de konsol platformlarında oynayabileceğiniz Resident Evil Village için geçerlidir. Neyse ki, Resident Evil 7 oynamadıysanız, konuyu yakalamak için oynayabileceğiniz bir özet videosu var.

 

Dying Light 2 Stay Human

 

Dying Light, piyasaya sürüldüğünde büyük bir açık dünya zombi oyunu başarısı elde etti, ancak şimdi bu yıl içinde bir devam oyunu alıyoruz. Dying Light 2 Stay Human, ilk Dying Light'ın ana mekaniğine ayak uyduruyor. Gece karanlığında savaşmak için daha da düşmanca zombilere sahip ölümsüz zombilerle uğraşırken, dünyayı dolaşmak için hala büyük ölçüde parkur becerilerinize güveniyorsunuz. Bu sefer bize daha büyük ve daha ayrıntılı bir dünya verildi. Aynı şekilde, oyunun oyun içinde yaptığınız eylemlere göre ayarlandığı söylenir. Bu oyun için epey bir süre bekledik ve şimdi bu yapıtı bu yılın Aralık ayında alacağız gibi görünüyor.

 

Etiketler: Dying Light 2, Resident Evil Village
Eylül 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR