NBA 2K22 İncelemesi

NBA 2K22

Bir basketbol oyuncusu “bölgeye” girdiğinde, insanlar zamanın kendileri için yavaşladığını hissedebileceğini söylüyor. Olayları gerçekleşmeden önce görebilirler, rakipleriyle ilgili her küçük ayrıntı göze çarpar ve çember daha büyük ve daha davetkar hale gelir. NBA 2K22, şimdiye kadar oynadığım ilk zamanlarda beni tam olarak bölgeye sokmayı başaramadı, ancak bu yinelemenin gelişmiş oynanışı ve içeriğinin genişliği, onu son birkaç yıldır olduğundan daha yakın hale getirdi. Önemli değişikliklerden dayanıklılığın çekim yapmayı nasıl etkilediğine kadar, MyPlayer karakterinizi geliştirmek için çeşitli yöntemlerle dolu bir Şehir'e kadar NBA 2K22, temiz bir nefes gibi geliyor.

 

NBA 2K22, sahada daha gerçekçi bir oyun gibi oynamasına yardımcı olan, en belirgin şekilde, top sürme sırasında dayanıklılık kaybını nasıl ele aldığına yardımcı olan bazı önemli değişiklikler yaptı. NBA 2K21'de bir defans oyuncusunun çeperinde koşmak, bir Curry slaydına çarpmak ve hiç terlemeden üçlük atmak kolaydı. CPU'ya karşı bu taktik, özellikle oyuncu kartlarının hızla gülünç bir şekilde aşırı güçlendiği MyTeam'de neredeyse savunulamazdı. NBA 2K22 ile hala böyle taktikler uygulayabilirsiniz, ancak koşarken ve dripling yaparken maruz kaldığınız dayanıklılık kaybı, etkinliğini dengelemek için çok daha önemli hale getirildi.

 

Oyuncunuz yoruldukça şut ölçeri küçülecek ve şut çekmeyi zorlaştıracaktır. Bu, başlangıçta NBA 2K21'e kıyasla yavaş görünen bir oyuna yol açar - ancak daha kontrollü oynarsanız ve sadece o sürat düğmesini basılı tutmazsanız, daha büyük atış ölçeriniz nedeniyle aslında topu kovaya koymak daha kolay olacaktır. . İlk başta önemli bir değişiklik gibi görünmeyebilir, ancak gerçek hayata NBA 2K21'in hiç olmadığı kadar yakın hissettiren bir oyun tarzına yol açar.

 

Bunun da ötesinde, çok fazla ortaya çıkmayan daha sorunlu eski sorunlardan bazılarını fark ettim. Darbe çalma gibi şeyler tamamen ortadan kalkmadı, ancak kesinlikle geçen yılki kadar çok olduğunu görmedim. Elbette, oyuncular NBA 2K22'ye daha aşina hale geldikçe bu durum değişebilir, ancak şimdilik Visual Concepts'in bu daha sinir bozucu taktiklerden bazılarını ortadan kaldırmak için adımlar attığını görmekten mutluyum. Beni deneyimden uzaklaştıran birkaç tuhaf animasyon örneği var, ancak bunlar da önceki yıllara göre azaldı.

 

İyileştirilmiş oyun, bundan yararlanmak için iyi yerleriniz yoksa pek bir şey ifade etmez, ancak neyse ki, şimdiye kadar Görsel Kavramlar, mod seçimi boyunca yapılacak çok şey sağlamış görünüyor. Erken zamanımın çoğunu MyTeam ve MyCareer'da oynayarak geçirdim ve ikisi de MyTeam'deki yeni çok oyunculu seçenekler ve MyCareer'daki artan saha dışı etkinlik çeşitliliği gibi seçeneklerle dolu. Özellikle MyTeam, dünyanın en iyi NBA süper yıldızlarıyla veya geçmişin efsaneleriyle oynamak gibi rüya takımınıza doğru ilerlemek istiyorsanız çok fazla seçeneğe sahip. Ne yazık ki, cansız çok oyunculu seçenekleri de buna uymuyor.

 

Sınırsız ve Sınırlı modlar temelde hiçbir değişiklik olmadan geri döndü. Bu, çoğu oyuncunun Sınırsız ödüllerin en üst katmanlarını muhtemelen asla yakalamayacağı ve Sınırlı'nın ödüller açısından bir şans şenliği olmaya devam ettiği anlamına gelir. Visual Concepts ayrıca Triple Threat Online'ı 100 dediği bir şeye dönüştürdü. Modu 100 puanla başlatırsınız ve her oyundan sonra, sıfır puana ulaşana kadar ödül tahtasında ilerlerken rakibinizin puanı bu toplamdan çıkarılır. Ödül panosunda en azından ikinci aşamaya geçmeniz garantili olduğundan, bu harika bir gündelik seçenek olabilirdi. Ancak pratikte, sıradan oyuncular için tek oyunculu modlarla karşılaştırıldığında ödüllendirici değil ve artık tahtanın en üst kademesine geçmek için önceki yıllara göre çok daha fazla mücadele etmek zorunda kalacak özel oyuncular için daha sinir bozucu.

 

Nba 2K22 oyununu en iyi fiyat garantisi ve ücretsiz kargo avantajı ile satın alıp deneyimlemek isterseniz buradan fiyatlarımıza göz gezdirebilirsiniz. Artık oynamadığınız Playstation 4 ve Playstation 5 oyunlarınızı da (kutulu oyunlar) değerlendirip indirimli oyunlar alabileceğinizi biliyor muydunuz? Buradan "Oyun Takas Sistemi" sayfamızı keşfedebilirsiniz.

Etiketler: NBA 2K22
Eylül 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR