SIKÇA SORULAN SORULAR

 

 

1- Oyunlarınız Orjinal mi ?

Cevap : Evet, %100 Orjinaldir. Sony,Microsoft ve Nintendo Türkiye Resmi distribütör firmaları ile çalışmaktayız.

 

2- Kampanya ve İndirimleriniz Oluyor mu?

Cevap: Evet, hem firma olarak web sitemize özel indirimlerimiz hemde çalışmakta olduğumuz distribütör firmaların kampanyalarını sizlere anında yansıtmaktayız. Kampanya duyurularımızı buradan ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

 

 

3- Kredi Kartı Kullanacağım Güvenli mi?

Cevap: Kesinlikle güvendesiniz. Sitemizde yukardaki adres çubuğunda göreceğiniz üzere SSL güvenlik sertifikası bulunmaktadır. (Adres çubuğunda bir kilit resmi ve Güvenli yazısı) Bu SSL güvenlik sertifikası ile Kredi Kartı bilgilerinizin kopyalanması,çalınması engellenmektedir.

 

 

4- Kargolarınız Ücretli mi? Kapıda Ödeme Var mı?

Cevap: Sitemizden satın aldığınız tüm ürünleriniz özenle paketlenip ücretsiz kargo ile tarafınıza gönderilmektedir. Kapıda Ödeme hizmetimiz şuan için yoktur.

 

 

5- Sizden ürün alacağım Motokurye hizmetiniz var mı?

Cevap : İstanbul içine hızlı motokurye hizmetimiz bulunmaktadır.

 

 

6- Kredi Kartım Yok ve İstanbul Dışından Nasıl Oyun Satın Alacağım ?

Cevap: Kredi Kartınız yok ise banka iban numaramıza başka bankadan Havale/EFT ile ödeme yapmalısınız. Bunun dışında ATM 'ler üzerinden de bizim ilettiğimiz iban numaralarına para gönderebilirsiniz.

 

 

7- Sitenizden Alışveriş Yapacağım. Tereddütlerim Var ..

Cevap: Öncelikle şunu belirtmek isteriz, tüm uğraşlarımız gerek sitemiz gerek mağazamız gerek sosyal medya hesaplarımız ile amacımız sizlere her zaman daha kaliteli hizmeti ulaştırabilmek. Firma olarak kendimize misyon edindiğimiz değerlerimizi tekrar hatırlatmak gerekir ise "Oyun,Konsol,Aksesuar ve Pc sektöründe kendinden söz ettiren firmaları arasına girip, oyun severlere diledikleri ürünleri en kaliteli ve en hızlı bir şekilde ulaştırmak." değerini benimsediğimizi ve hiç çekinmeden şimdi siparişinizi oluşturabileceğinizi bilmenizi isteriz.

 

 

 

8- Oyun Takası Nasıl Yapılır ? İstanbul Dışından Oyun Takası Yapabilir miyim?

Cevap : Bu sorunuz "Oyun Takas Hesaplama" sayfamızda detaylı bir şekilde açıklanmıştır, ilgili sayfamızı incelemenizi öneririz.

 

 

9- Hepsiburada.com, N11.com, GittiGidiyor.com ve Trendyol.com gibi e-ticaret pazaryeri platformlarında satışınız var mıdır?

Cevap: Evet, Bu sitelerdeki Mağaza Adımız : ERC-SHOP'tur.

 

 

10- Youtube,Twich veya internet Sitemize Sponsor Olur musunuz? Şartlarınız Nelerdir ?

Cevap: [email protected] adresimizi bu tip taleplerinizi yapabilirsiniz. Yüksek takipçi sayısı ve iyi izlenmeleri olan arkadaşlar bize ulaşabilirler.

 

 

 

 

Start Oyun Konsol Ekibi