0

Kapat

0850 432 25 77 info@startoyun.com

Kapat

0850 432 25 77 info@startoyun.com
0 0.00
Sıkça Sorulan Sorular

SIKÇA SORULAN SORULAR

 

1- Oyunlarınız Orjinal mi ? Neden Bu kadar Ucuz ?

Cevap : %100 Orjinaldir. Oyun fiyatlarımız aslında ucuz değildir, olması gereken fiyatlardır.

2- İkinci El Oyunlarınızı Satın Alacağım Bir Sorun Çıkar mı?

Cevap: Kesinlikle bir sorun çıkmaz. Oldu ki bizimde atladığımız bir sıkıntı oluştu ve oyun çalışmadı geri gönderin değişimini yapalım (Oyun disk'inde hasar olmaması gerekir)

3- Sıfır İle 2.El Oyunlarınızın Fiyatları Neden Birbirine Yakın. 2.El Oyunlarınızı Neden Diğer Mağazalara Göre Pahalı Satıyorsunuz?

Cevap : Çünkü diğer mağazalar gibi oyun takası yaparken aldığımız oyunu tabiri caizse ölü fiyatlara almıyoruz. Oyun takası yapan tüm siteleri kontrol ettiğinizde çoğu oyunu herkesten daha fazla değerle geri aldığımızı görebilirsiniz. Bu nedenle 2.el fiyatlarımızda ucuz olmuyor maalesef.

3- Kredi Kartı Kullanacağım Güvenli mi? Yada Kredi Kartı Bilgilerim Kopyalanır mı ?

Cevap: Sitemizde yukardaki adres çubuğunda göreceğiniz üzere SSL güvenlik sertifikası bulunmaktadır. (Adres çubuğunda bir kilit resmi ve Güvenli yazısı) Bu SSL güvenlik sertifikası ile Kredi Kartı bilgilerinizin kopyalanması,çalınması engellenmektedir.Yani güvendesiniz emin olun.

4- Kapıda Ödeme Var mı?

Cevap: Kapıda Ödeme hizmetimiz şuan yok. 

5- Kredi Kartım Yok ve İstanbul Dışından Nasıl Oyun Satın Alacağım ?

Cevap: Kredi Kartınız yok ise banka iban numaramıza başka bankadan havale/EFT ile ödeme yapmalısınız. Bunun dışında ATM 'ler üzerinden de bizim ilettiğimiz iban numaralarına para gönderebilirsiniz. 

6- Sitenizden Alışveriş Yapacağım. Güvenebilir miyim ? Siparişimdeki Ürünler Hiç Gönderilmez ise ?

Cevap: Öncelikle şunu belirtmek isteriz, tüm uğraşlarımız gerek sitemiz gerek mağazamız gerek sosyal medya hesaplarımız ile amacımız sizlere her zaman daha kaliteli hizmet vermek. Kalite ürünleri sizlerle uygun fiyata buluşturmak amacında olan bir firma olarak böyle durumların söz konusu bile olmayacağını tekrar bildirmek isteriz.

4- Oyun Takası Nasıl Yapılır ? İstanbul Dışından Oyun Takası Yapabilir miyim?

Cevap : Bunun için şuraya tıklamanız ve en alttaki yazıyı okumanızı rica ederiz.

Daha fazla detay için tıklayınız.

5- Oyun Takas Şartları Nedir ? Neden Çizik Oyunları Takas İçin Almıyorsunuz ?

Cevap : Öncelikle şunu belirtelim. Şu oyunu vereceğim olur mu ?vs çok soru geliyor. PS4 platformunda her oyunu takasta kullanabilirsiniz. Tek şartımız verdiğiniz oyunun diskinde çizik kutusunda vs darbe kırık olmaması.Disk'inde küçük yada büyük çizikleri olan oyunları neden almıyoruz ? Çünkü çizik diskler zamanla daha kolay bozulmaktadır ve bizleri müşterilerimize mahçup etmektedir. Unutmayın ki, sizlerde birgün mağazamızdan yada web sitemizden 2.El oyun satın alabilirsiniz ve sizlerde bir sorun yaşamak istemezsiniz.Özetlersek ; Aldığımız oyunları dikkatle incelememizin ve bu konuda titiz olmamızın sebebi sizlere sorun yaşamayacağınız bir alışveriş deneyimi sunmaktır.

6- Hepsiburada.com,N11.com ve GittiGidiyorsa ürün Satışı Yapıyor musunuz ?

Cevap: Evet, Bu sitelerdeki Mağaza Adımız : ERC-SHOP'tur.

7- Youtube,Twich veya internet Sitemize Sponsor Olur musunuz? Şartlarınız Nelerdir ?

Cevap: ercshoping@gmail.com adresimizi bu tip taleplerinizi yapabilirsiniz. Yüksek takipçi sayısı ve iyi izlenmeleri olan arkadaşlar bize ulaşabilirler.

 

Start Oyun Konsol Ekibi 

 

Start Oyun Konsol ve Elektronik